Icerige atla
Extraloob

Ps3 4.82 Süper Slim ve Diğerlerine Oyun Yükleme [Resimli Anlatım]

· 188 Yanıt · 137K görüntüleme · Sayfa 2 / 10
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tekrardan merhabalar, PKG Linker uygulamasında start server tuşuna bastığım an 0xc000007b hatası alıyorum. Ne denediysem oluyor yardım edermisin ?

Bu tür sorunlar uygulamalarla alakalı değil, işletim sisteminde ki DLL ve .netframework eksikleriyle alakalı. Bunları google'dan aratıp çıkan çözümleri denemen lazım yada win 10 yükleyebilirsin direk.
B
Kardeşim iyi bayramlar oyunu yükleme sırasında 80023324 kodlu hata alıyorum ne yapmam lazım ?
B
Kardeşim şimdide satın aldığım oyunlara giremiyorum. Han enablerı yapsamda olmuyor
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kardeşim iyi bayramlar oyunu yükleme sırasında 80023324 kodlu hata alıyorum ne yapmam lazım ?

İyi bayramlar.
Wifi ile bağlanma ethernet ile bağla iki cihazı da.

Psnden download edilen oyunları oynayamazsın diye biliyorum , pkg ile indirip imzalaman lazım.
B
Peki nasıl iptal edebilirim Hanı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Peki nasıl iptal edebilirim Hanı

PS3 Sistem Yazılımı

Buradan update'i indir , bu sayfada ki ayrıntıları takip ederek ps3ü güvenli modda başlatıp usbden update yükle de.

Yalnız sistemin tamamen sıfırlanıyor haberin olsun.
B
Peki kardeşim satın aldığım oyunları imzalamak için bu adımları mı yapmak zorundayız yoksa başka bir yolu var mıdır
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Peki kardeşim satın aldığım oyunları imzalamak için bu adımları mı yapmak zorundayız yoksa başka bir yolu var mıdır

Maalesef imzalamak zorundasın.
orcinn
orcinn ⭐ 8y
iyi akşamlar ben oyunları kuruyorum ama açamıyorum telif hakkı koruma bilgisi geçersiz yada playstation@storede lisansını yenilerseneniz bu içeriği kullanabilirsiniz uyarısı alıyorum adımları tek tek yapıyorum rif dosyası pkg ye dönmüyor o yüzden rif dosyasını kuramıyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Rif , pkg'ya dönüşmez.
Raptan , rife dönüşür , rifide kurabilirsin ps3'e aynı pkg gibi.
U
herşeyi yaptım oyunu kurma yerinde indirme sırsaında bir hata oluştu diyor hata kodu 80710092 wifi ile yapıyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
herşeyi yaptım oyunu kurma yerinde indirme sırsaında bir hata oluştu diyor hata kodu 80710092 wifi ile yapıyorum

Han'ı enable ettin mi ?
U
evet
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
evet

Büyük ihtimal wifi paket kaybı yaşıyordur , ethernete bağla iki cihazıda.
U
admin kablo ile bağladım gene olmadı lütfen yardım et cok emek verdim
U
acaba pg linlerdeki ip ayarlarında mı hata var
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
admin kablo ile bağladım gene olmadı lütfen yardım et cok emek verdim

Kablo ile bağladıktan sonra ağ ayarlarını tekrar yap ps3'ün , hala wifiden kullanıyor olabilir.

İp ayarlarıyla alakası olmaz eğer indirme işleminin ortasında hata veriyorsa.
U
help
U
peki windows güvenlik duvarı ile alaksı olabilirmi kapalı benim
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
peki windows güvenlik duvarı ile alaksı olabilirmi kapalı benim

Kapalı olması lazım zaten

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: