ßn silkroada mail attım ve gelen cevap bu tam türkcesini cevirebilecek olan varmı.?
We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. It has been confirmed that you have violated the game's operation policy, which is the use of illegal program. Please be reminded that illegal programs are not limited to bot softwares. Your account shall be recovered seven days after the penalty has been issued. Please refrain from using such programs to avoid penalties. Thank you very much for understanding.
Premium Plus + 7 gün ban
· 45 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
O
Optimus Prime
⭐ 18y
ßn silkroada mail attım ve gelen cevap bu tam türkcesini cevirebilecek olan varmı.?
We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. It has been confirmed that you have violated the game's operation policy, which is the use of illegal program. Please be reminded that illegal programs are not limited to bot softwares. Your account shall be recovered seven days after the penalty has been issued. Please refrain from using such programs to avoid penalties. Thank you very much for understanding.
Sizin karşılaştığınız dolayı özür dileriz. Bu hangi yasadışı programı kullanın oyunun operasyon politika, ihlal etmiş doğrulanmıştır. Lütfen yasadışı programları yazılımları bot sınırlı değildir hatırlatılmalı. Sonra ceza verildikten Hesabınız yedi gün telafi edilir. Lütfen cezalar önlemek için böyle bir program kullanmaktan kaçının. Çok anlayış için teşekkür ederiz.
Google çevirisidir ❗
A
altanyunus
⭐ 19y
clientles olayı mantıklı olabilir bence tamamen şans işi silk le preyle alakası yok bu gün banlanmayan ertesi gün kesin ban yer
kaçış yok bu gidişle.
eger ban yersem yapacağim başkabironline.net 😄 oynamam sro o kesin parama zamanıma ve emeğime yazık ederse affetmem , affedemem affetmemeliyim.
Birde ne kadar cok char okadar banlanma riski diye düsünüyorum.
kaçış yok bu gidişle.
eger ban yersem yapacağim başkabironline.net 😄 oynamam sro o kesin parama zamanıma ve emeğime yazık ederse affetmem , affedemem affetmemeliyim.
Birde ne kadar cok char okadar banlanma riski diye düsünüyorum.
80 level sınırından beri silkroad oynuyorum srobot ve sbot kullandım.Bu güne kadar hiçbir charım banlanmadı 😜 Şansım iyi heralde
S
sevketbaba
⭐ 18y
Arkadaşlar HerBotta Ban Yeme Riski Aynıdır Bundan Bir şüpeniz Olmasın
BEnde Sroking Kullamnıordun Bugün Ban Ywsim 7 Gün
Bakın Dikkat Çekiyorum İLkde 7 gün
2Cide 14 Gün ban
3. cüde Sınırsızzz!!!!!!!!!!
Lütfen Dikkat Edelim Pre ile Silklede Bi alakası yoq Herkes Ban yiyor Saygılarımlar 1 Hafta Hayata Katılalım !!! Önümüz Bayram şimdiden Hepinizin Bayramı Kutlu olsun 😘 👴
BEnde Sroking Kullamnıordun Bugün Ban Ywsim 7 Gün
Bakın Dikkat Çekiyorum İLkde 7 gün
2Cide 14 Gün ban
3. cüde Sınırsızzz!!!!!!!!!!
Lütfen Dikkat Edelim Pre ile Silklede Bi alakası yoq Herkes Ban yiyor Saygılarımlar 1 Hafta Hayata Katılalım !!! Önümüz Bayram şimdiden Hepinizin Bayramı Kutlu olsun 😘 👴
gecmiş olsun diorum herkeseee
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
bu joymax da ne yapsa yaranamıyo yaw adamlar botları banladılar yine kızıyolar banlamasalar daha kötü kızıyolar sroking kullanırsan banlanman çok normal
Ben neden yemiyorum 😄 Bot var + Loader her gün açık:D Ama no ban.com 😜
çift çardan kaynaklanıyormuş sanırım bot. Bir çarımda hiç bot kullanmadm ama çift çar girdiğim 2 çarım banned
C
constantine
⭐ 19y
agbot kullanıyordum bugün bloclandım
Geçmiş olsun, geçirenler sağ olsun. ^^ 😆
CCf silk desek msla blocklanma nedeni ?
C
constantine
⭐ 19y
ccf ne demek onu bilmiyorum açıklarmısınız
beyler srokıng ban yapıo lutfen kullanmayın benım carda karalısteye almıslar
beyler srokıng ban yapıo lutfen kullanmayın benım carda karalısteye almıslar
Arkadaşım kaç kişi banlandı hala sroking diyorsunuz hala bot ismi veriyorsunuz ne tuhaf adamsınız ...
Ban Yapıyo xD Pekmezde Kan Yapıyo 😄
bende kinqbot kullanıyorum çok uzun süredir.. inş bişi olmaz.
sbot sbot demişsinizde oda kapatılıyomuş :S
sbot sbot demişsinizde oda kapatılıyomuş :S
geçmiş olsun
D
darknessturk
⭐ 19y
ben bu joymaxın taaa ulan mujigiler bot kaynıyo bee yürümeye yer yok sen gel bana 14 gün ban at ula onları görmüyonmu sen bide preyle
git 95 + partilere gir elizabete vur ben öle yapıyom ..;)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap