-
Premium Plus + 7 gün ban
· 45 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
BreathLess*
⭐ 17y
joymaxiyiceazdı.com
katılıyorum.net

aynen benim charımdada baya yüklü silk vardı paralı botum bitti bende silklere güvenerekten sroking kullandım ve bugun 7 gün ban yedim
Aslında iyi oluyor.Şu yonden Bot olanlar böyle temizlenirse bi daha bota bırakmaya cesaret edemezler ederlersede 2 hafta beklerler ve böylece nerdeyse görmekte zorlandıgımız 85 87 partyler çoğalır.Vakti olmayan sro oynamaz serverlar boşalır.Kasılması zor olduğu için char satış fiyatları artar ...
Ama bot olursa bunlardan vazgeçin
Çok ucuz bir gold ve sos düşürünce sevinip stall a koyduğunuzda üzüldüğünüz bir oyun olur.
Ve diğerlerinin tersi
arkadasım bak solicegim in daha sı yok eger banlarlarsa bot kullananların cogu oyunu bırakır ve joymax da para kaybeder bunu da istemezler sanırsam
artı oyuna girme kolaylasmaz neden dersen oyuna girmek kolay olsa pire satamaz kımseye joymax ozaman da para kaybına ugrar olayı kendi capınız da gormein oyunu tamamen para ya cevirdi joymax ucretsiz oyun deil artık parası olan rahat rahat oynar 2 2 daha 4
Sro bot kullanıorum bugün 7 günlük ban yedim preminyum silk war heralde oto ban atılıo okadar bot war binlerce gelip bizi buluolar yaff :/
buna ek olarak 14 günde ban yedim. iSro Bot ile devam ediyorum. 1 hafta dolmak üzere şimdilik birşey olmadı.
Başlamadan önce 100 silk yükledim.
Başlamadan önce 100 silk yükledim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap