char soyulmasa denerdim 🙄
Polgara'dan +7 dersi
· 184 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 10
Yanıtlar
Güzel olmuş
8M harcamama rağmen 7degree spear +3 olmadı şansmı bu sizce 😞
Harikasın bunun sayesinde belki basabilirim artık =)
8M harcamama rağmen 7degree spear +3 olmadı şansmı bu sizce :(
NPC NPC sat gitsin ☕
57 adet weaponla 1 spear +4 olmazmı ya :? yok kafayı yiyeceğim en sonunda,sos npc ye satamıyorum :?
57 adet weaponla 1 spear +4 olmazmı ya :? yok kafayı yiyeceğim en sonunda,sos npc ye satamıyorum :?
Senin olay apayrı ben hiç yorum bile yapmıyorum artık 😁
polgi kafayı yiyeceğim yükle şu p.sroyuda bas şuna,nevrim döndü basmaya çalışırken ya.birde bu serverda 1 elixir weapon 5.000.000 gold :? çatır çatır para yiyorum .
1 elixir weapon 5.000.000 gold
😱 😱 😱
en ucuz miktardan bahsediyorum,bu fiyat yeri geliyor 10kk ya kadar varıyor.+5 yapsam bırakıcam denemicem +7 ama nafile :?
Senin olay apayrı ben hiç yorum bile yapmıyorum artık 😁
Hahahah sadece gülüyorum 😄
polgi kafayı yiyeceğim yükle şu p.sroyuda bas şuna,nevrim döndü basmaya çalışırken ya.birde bu serverda 1 elixir weapon 5.000.000 gold :? çatır çatır para yiyorum .
😱 😱 😱 hangi server yahu orasi o nedir! 😱
Adam private server da dediklerimi yapmasına rağmen sos weap +4ü geçmedi. Geçmez ki 😁 O item inat etmiş bi kere 😆 Ben 3 kere denerim +5 oldu oldu olmadı 👋
C
crazycapkin
⭐ 19y
YEni Merkezde Değil Hotanın çevresindemi deniyelim balkon war aşaşda olurmu orası otluklar filan ? Merkezden uzak olsak yetermi semerde bassak olurmu Cvp please
YEni Merkezde Değil Hotanın çevresindemi deniyelim balkon war aşaşda olurmu orası otluklar filan ? Merkezden uzak olsak yetermi semerde bassak olurmu Cvp please
Olur olur hotanın en kalabalık olan teleport noktasından uzak dur her yerde olur 😁
sattım spearı rahatladım 😄 oh be dünya varmış 😜
F
FeeLThePoweR
⭐ 18y
Yedek İtem yakmak için kullandım ama +5 Oldu 😄 ama Silahım Hala +5 biLe oLmadı 😄
Bence En Güzeli O kadar WeaPon Str İnt Tablet Kullanacağımıza Bi Silah Almak En Güzeli 😜
Bence En Güzeli O kadar WeaPon Str İnt Tablet Kullanacağımıza Bi Silah Almak En Güzeli 😜
C
crazycapkin
⭐ 19y
Aynen Bendede öle oluyor ezik kalkana pudrasız patlatıyım dedim +4 e kadar çıktı ama genede diğer kakaınım +4 olmadı 😞
Süper.
gzl taktikler
walla bnm çara şimdi bi 85+7 silahı kendim yapmak 350m gold ile satın almaktan daha cazip geliyor deniyecem ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap