sonunda oldu 😄 ama ancak +5 80 lvl yüzük lucky powdersız 3 kere üst üste yandı ardından hemen lucky ile silaha bastım sonuç +5 😄
Polgara'dan +7 dersi
· 184 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 10
Yanıtlar
T
Tarantella
⭐ 19y
+6 basmayı bana +7 basmayı da polgiye sorun siz..
3 günde 5 kez +6 item yaktım.gerçekten çok garip bi adamımdır.
en sonunda gittim jangan'a kuytu bi yerde 7yi bastım.
bence +larınızı bastıktan sonra birkaç gün bekleyin.
+5 ten hemen sonra +6 deneyebilirsiniz ama sakın +6dan hemen sonra 7 denemeyin !
bu arada silah önemli demiş polgaracım haklı.
dikkat edin.repair yaptıgınızda item durabilitysi full olsun.bazen 126/129 kalabiliyor ne kadar repair de yaptırsanız..öyle itemlardan uzak durun.onlarda bi ...luk var.siz paşa paşa gidin normal itema basın..
güzel bi rehber polgim ellerine sağlık.
3 günde 5 kez +6 item yaktım.gerçekten çok garip bi adamımdır.
en sonunda gittim jangan'a kuytu bi yerde 7yi bastım.
bence +larınızı bastıktan sonra birkaç gün bekleyin.
+5 ten hemen sonra +6 deneyebilirsiniz ama sakın +6dan hemen sonra 7 denemeyin !
bu arada silah önemli demiş polgaracım haklı.
dikkat edin.repair yaptıgınızda item durabilitysi full olsun.bazen 126/129 kalabiliyor ne kadar repair de yaptırsanız..öyle itemlardan uzak durun.onlarda bi ...luk var.siz paşa paşa gidin normal itema basın..
güzel bi rehber polgim ellerine sağlık.
Benim +6 patladı +7 de ama ertesi gün bu rehber sayesinde tekrar +6 yaptım inş. Palgi sayesinde +7 olucak
Benim +6 patladı +7 de ama ertesi gün bu rehber sayesinde tekrar +6 yaptım inş. Palgi sayesinde +7 olucak
İnş. olur hacım da Pol dense sevinirim. Polgi dediniz neyse sorun yok. Ama Palgi nedir yahu 😁
İnş. olur hacım da Pol dense sevinirim. Polgi dediniz neyse sorun yok. Ama Palgi nedir yahu 😁
I'm so sory Polgi sadece yanlış bi harfe basmışım ama yakıştı ha PALGi xD
Kralsın 😎 ❤️ 😜
T
Tarantella
⭐ 19y
ahgahahahahahhah yarım saat güldüm buna ya.
palgi 😎
ahgahahahahahhah yarım saat güldüm buna ya.
palgi 8)
Evet msn'de güldün
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
80+3 4 tane bowum var bakam +5 yapabilecem mi eger +5 olursa elimdeki 80+5 i belki zorlarım +6 ya
inş dediklerin dogrudur çok teşekkürler
inş dediklerin dogrudur çok teşekkürler
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
Hahahaha I win guys , I win 😎
Yahu ne kadar mutlu oldum kaç kişi +6/+7 bastı şuraya bakarak 1 haftada 😄 Hepinize bol şans dilerim 🍺
Yahu ne kadar mutlu oldum kaç kişi +6/+7 bastı şuraya bakarak 1 haftada 😄 Hepinize bol şans dilerim 🍺
Bi ben basamadım+5 de dıkandım 😄 ama olsun +5 le idare ederiz artık 😄
güzel
Bu akşam denicem polgaracım bana şans dile 😄
Allah Allah iki kere +5 denerken yandı :S
At o itemi çöpe eğer dediklerimi yaptıysan 😄 Ben 3 kez +5 denerim tutmuyosa 👋
killingspree sro hayatımı sonlandırdı bugün benim weapon +2 suan para yok elix yok birşey yok keşke sana denetseydim... noob killing:D
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
yöntem basit ya 3 defa yak zorla 2 defa yak zorla 4 defa yakıp zorlanmıyo çok urastım 4 defa yansaydı +7 deniyecektim...
ama 1 haftaya kadar plus basacam..şans artacak full +7 kasacam 😄
Polgara THX CANİM :d
ama 1 haftaya kadar plus basacam..şans artacak full +7 kasacam 😄
Polgara THX CANİM :d
killingspree sro hayatımı sonlandırdı bugün benim weapon +2 suan para yok elix yok birşey yok keşke sana denetseydim... noob killing:D
😁 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap