-Resim Silinmiş.
sol üstteki kadar canavar kesceksiniz
-Resim Silinmiş.
işte o sayı bitene kadar kesceksiniz yada kolaya kaçın Mr. Green
-Resim Silinmiş.
gidin kendinizi öldürtün Mr. Green
PK dan ex düşmeden kurtulma (resimli anlatım)
· 20 Replies · 14K views 0 reading
20 Replies
unuttum [ç]alıntı değildir kendim hazırladım
Rolling Eyes daha basit bir yol var öğrenenler bilmeyenlere anlatsın Mr. Green
sen cape takıyorsun
arkadasının birinede cape taktırıyorsun
sessiz sakin bir yerde o seni kesiyor (tavsiyem üstün bos olsun hiçbir itemin takılı olmasın)
o seni yatırdığı zaman exp düsmez ama PK lwl i düser Wink
ayrıca olduğun yerde kalkıyorsun o seni bir daha kesiyor extraokk
sen cape takıyorsun
arkadasının birinede cape taktırıyorsun
sessiz sakin bir yerde o seni kesiyor (tavsiyem üstün bos olsun hiçbir itemin takılı olmasın)
o seni yatırdığı zaman exp düsmez ama PK lwl i düser Wink
ayrıca olduğun yerde kalkıyorsun o seni bir daha kesiyor extraokk
L
Lejyoner_TR
⭐ 19y
güzel taktikler Very Happy
L
Lejyoner_TR
⭐ 19y
ama pk olunca gidip mangyang kesmek daha iyi bi fikir :?!!!
ii fikir de ata binemiyorsun ışınlanamıyorsun o kadar yolu çekceksen git mangyanglara Mr. Green
ii fikir de ata binemiyorsun ışınlanamıyorsun o kadar yolu çekceksen git mangyanglara Mr. Green
senin PK devam ediyorsa benim taktiği dene Wink ben anlattığım yöntemle 80lik charımı kurtardım Twisted Evil
L
Lejyoner_TR
⭐ 19y
janganda pk olursam mangyang dw de olursam chakji hotanda olursamda maong Very Happy
senin PK devam ediyorsa benim taktiği dene Wink ben anlattığım yöntemle 80lik charımı kurtardım Twisted Evil
yok ölerek kurtulmuştum en sonunda Mr. Green
ben pk olunca lv direk 15'e cıkıyor kim uğraşır monstar öldürmekle gidik kendini monstarlara tesllim edeceksin her seferinde 400 düşer seni başkaları öldürürse 200 düşer secimini sen yapıp kendini öldür kahvekeyfi Wink
SAGOLUN BEYLER TAVSİYELERİNİZ İÇİN Mr. Green extraokk
ben pk olunca lv direk 15'e cıkıyor kim uğraşır monstar öldürmekle gidik kendini monstarlara tesllim edeceksin her seferinde 400 düşer seni başkaları öldürürse 200 düşer secimini sen yapıp kendini öldür kahvekeyfi Wink
canawarlara ölürsen sp cok düşüo playerlere ölmek daha iyi... Idea
Farm yapıyorsanız pk olmayın aman.
Farm yapıyorsanız pk olmayın aman.
aynen katılıyor her oldugunde 200 sp birden gidiyor bunda söylemis olalım
valla bencede en ıysı pk olunca ıtemlerı cıkarıp cape takıp sakın bıyerde arkadasınla gıdıceksın oda cape takıcak en ıyısı o
En iyisi PK olmamak bence. Çok gereksiz ve vakit kaybı ayrıca noobluk.
sadece onumda adama sox weap ciakrsa pk olurum tabi adami tek nuke cekebilceksem o itemi almadan yoksa gercekten gerksiz biisi
bencede manyak kesın janganın guney kapısında cunkı orada sızı kesmeye kımsenın gucu yetmez:D
ben bikere tg bekliyodum tg çıktı aradım buldum bi giitim 4X bi adam dalıyo dedim ben adamı öldirim pk olurmm ölünce enfazla %15 fln düşer dedim kitledima dama aldım tg yi elinden sonra hemen vın ülkeye Mr. Green
ben SURGEON charı bendeyken(serverin en iyi full str blader ı idi) gidip generalleri kestim. kaç kişi öldürmek için saldırdı ama başaramadılar Mr. Green
Log in to write a reply.
Log In