Rapid'e resim mi upload ediyoruz? Confused Bu yöntem en sağlıklısı bence; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=16124
Rapidshare'dan Dosya Nasıl Upload Edilir? (Resimli Anlatım)
· 45 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
45 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
videolusunu hazırlayımmmı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
videolusunu hazırlayımmmı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
hazırlayabilirsin Twisted Evil extrabeer
ok hazırlıyorum .. Very Happy
öncelikle teşekkürler güzel bir çalışma olmuş lakin neden görsellerde sitemizin logoları yok ve
linkimiz yazmıyor acilen onları eklermisin Idea
linkimiz yazmıyor acilen onları eklermisin Idea
J
Jason Walker
⭐ 19y
ok o zaman yapmayım Twisted Evil Twisted Evil
bekliyoruz halen Idea
LOGOLOGLOLGOLGLGOLGLGLGLGLOGLOLOGLOLGOLOLGLGOLOGO Twisted Evil Twisted Evil EXL!
şu işleri artık öğrenin deneme mod.sun ama hiçbirşeyden haberin yok lütfen yapmayın böyle emek hırsızlarına karşı önlem için yapacaklarınız basit sayfayı boydan boyas extraloob.com yazısı ile giydireceksiniz sağ alt köşeye ise logomuzu koyacaksın bu kadar basit extraokk
J
Jason Walker
⭐ 19y
şu işleri artık öğrenin deneme mod.sun ama hiçbirşeyden haberin yok lütfen yapmayın böyle emek hırsızlarına karşı önlem için yapacaklarınız basit sayfayı boydan boyas extraloob.com yazısı ile giydireceksiniz sağ alt köşeye ise logomuzu koyacaksın bu kadar basit extraokk
ps de 2 dk Very Happy
aslında jason bu işleri sen yapsan nasıl olur asbit bir kalıpla eklemeye başlayalım Rolling Eyes
Aferim tamsüper olmus extrabeer
J
Jason Walker
⭐ 19y
aslında jason bu işleri sen yapsan nasıl olur asbit bir kalıpla eklemeye başlayalım Rolling Eyes
yaparız np Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
bunda logolar tamamlanmış Very Happy bn diğer konulara bakayım
J
Jason Walker
⭐ 19y
peki bu logo işi nasıl olcak ben editleyip upload mı etcem sonra o msjını mı düzenlicek nasıl olcak yani Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=253782
peki bu logo işi nasıl olcak ben editleyip upload mı etcem sonra o msjını mı düzenlicek nasıl olcak yani Very Happy
sana yol gosterim dedim cnm Mr. Green Mr. Green Mr. Green
saol Very Happy
guzel calışma BaD_BoY_ tebrikler extraokk extraokk
J
Jason Walker
⭐ 19y
cevap bekliyom xD
Sabit piliz Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
sabit pls Very Happy Twisted Evil Twisted Evil