Arkadaşlar benim kitap okuma alışkanlığım yok ama böyle bir alışkanlık kazanmak istiyorum. Ama kitap konusunda çok seçiciyimdir.
Macera - Aksiyon - NPL - Mizah konularını içeren çok güzel, akıcı, sürükleyici, heyecanlı kitaplar önerirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler. 🍺
Önerebileceğiniz Kitaplar
· 29 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Orman-Alacakaranlık serisi-Melekler ve şeytanlar-Dijital kale-Yüzüklerin efendisi serisi-Cerrah serisi-Da Vinci şifresi 👍
R
RoyalFlash
⭐ 17y
Açlık oyunları çok sürükleyicidir 3 kitabı 2 günde bitirdim.
silbaştan
Ateşle oynayan kız-ejderha dövmeli kız
eğer sıkı bir kitap okuyucuysan 1 haftalık uraşın bunlar olsun 😄
açlık oyunları:fantastik-macera
silbaştan:fantastik-macera
Ateşle oynayan kız-ejderha dövmeli kız : polisiye-macera
silbaştan
Ateşle oynayan kız-ejderha dövmeli kız
eğer sıkı bir kitap okuyucuysan 1 haftalık uraşın bunlar olsun 😄
açlık oyunları:fantastik-macera
silbaştan:fantastik-macera
Ateşle oynayan kız-ejderha dövmeli kız : polisiye-macera
Açlık Oyunları Serisini
ve
Percy Jackson ve Olymposlular Serisini
öneririm yaklaşık 1 haftada 7 kitap bitirdim bu serilerden
ve
Percy Jackson ve Olymposlular Serisini
öneririm yaklaşık 1 haftada 7 kitap bitirdim bu serilerden
Konularında söylerseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Zar Adam serisi 😎
Şu kitabı okumadan ölmemelisin 😜 Peyami Safa - Selma ve Gölgesi [ Polisiye sürükleyici ]
Kayıp Sembol
Alacakaranlık Serisi [Aksiyon - Macera ]
Simyacı
Aklıma geldikce yazarım 😘
Kayıp Sembol
Alacakaranlık Serisi [Aksiyon - Macera ]
Simyacı
Aklıma geldikce yazarım 😘
Aynı ben işte 😆 geçenlerde bi kitap bitirdim ramses ışığın oğlu diye epey sürüklüyücüydü macera,aksyon,entrika,erotik fln epey sevdim tavsiye ederim bi dene 😊
Çok sağolun arkadaşlar şu Açlık Oyunları sınıftaki bi arkadaş okurken gözüme çarpmıştı ondan alıp okuyacam.
Teşekkür ederim, önerilerinize göz önüne alıcağım önermeye devam 😆
Teşekkür ederim, önerilerinize göz önüne alıcağım önermeye devam 😆
Aşk
Yusuf Has Hacip'ti galiba ^^
Aşk
Hacı naptın sen ya Yusuf Has Hacip 12. yy'da yaşamış biri 😆 Onun bi eseri var o da Kutadgu Bilig 😆
O da 12.yüzyılda yazılmış günümüzde orjinali de var mı yok mu belli değil 😉
Elif Şafak - Aşk olmalı o ve elimde şuan o kitap var başlamadım sizce zamanımı harcamaya değicek kitap mı?
Aynen la Elif şfak galiba da bu has hacip nerden çıktı ahahaha kendimden utanıyorum makara:
Aşk güzel bi kitap bence o kadar övgü aldığına göre :p
macera ve aksiyon istiyorsan jean christopher grange(yanlış yazmış olabilirim)in,ve tabii ki Agatha Christie'nin kitaplarını okumalısın ;]
mesela;
on küçük zenci;geçmişleri günahlarla dolu 10 kişinin bi adaya çağırılıp esrarengiz bi biçimde sırayla ölmeleri
doğu ekspresinde cinayet;trende bi cinayet işleniyo sıradan gelebilir fakat alanın küçük olması çok heyecanlı kılıyo ve süper :]
briç masasında cinayet
acı kahve
zehiri kim verdi
filler de hatırlar
gibi işte bütün kitaplarını oku aslında hepsi cinayet içeriyor fakat çok durulmuyo yani aksiyon,gerilim hat safhada :] umarım yardımcı olabilmişimdir
sakın alacakaranlık serisini de okuma ;D
macera ve aksiyon istiyorsan jean christopher grange(yanlış yazmış olabilirim)in,ve tabii ki Agatha Christie'nin kitaplarını okumalısın ;]
mesela;
on küçük zenci;geçmişleri günahlarla dolu 10 kişinin bi adaya çağırılıp esrarengiz bi biçimde sırayla ölmeleri
doğu ekspresinde cinayet;trende bi cinayet işleniyo sıradan gelebilir fakat alanın küçük olması çok heyecanlı kılıyo ve süper :]
briç masasında cinayet
acı kahve
zehiri kim verdi
filler de hatırlar
gibi işte bütün kitaplarını oku aslında hepsi cinayet içeriyor fakat çok durulmuyo yani aksiyon,gerilim hat safhada :] umarım yardımcı olabilmişimdir
sakın alacakaranlık serisini de okuma ;D
Bence Melekler ve Şeytanlar ya da Dijital Kale bunlardan birini mutlaka oku bir an evvel ben de çok sevmezdim kitap okumayı bu kitapları 1-2 gün içerisinde bitirmiştim.Konularına gelince polisiye, biraz da gerilim var. ☕
Aynen la Elif şfak galiba da bu has hacip nerden çıktı ahahaha kendimden utanıyorum makara:
Boşver bro insanlık hali karıştırmışsındır 😁
en son cin ali tatilde okumuştum baya gideri var panpa iyi sarıyor tavsiye ederim.
Dexter ' ın kitabını okumanı tavsiye ederim 👍
B
bully4Life
⭐ 16y
Tolkien'ın her kitabı.
Sardalya Sokağı (John Steinbeck) okumanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Metal Fırtına şuana kadar okuduğum en iyi kitaptır. Matrax'ın sunucusu Zeki kayahan çoşkunun kitaplarıda çok güzel. Türklere anlama klavuzu, meğer annem haklıymış gibi.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap