Icerige atla
Extraloob

Önerebileceğiniz Bassı İyi Kulaklık

· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y
Kulaklığımı kaybettiğim için yeni bir tane alıcam. İyi bass veren ses kalitesi yüksek olan kaliteli hemen bozulmayacak bir şey arıyorum. 40 liraya kadar önerilerinizi bekliyorum.
12 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Creative deep bass
45 ve 65TLye var tek fark 65Tllik cok daha kücük bir farkla yüksek ses vermesi
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA OP ⭐ 17y
Creative deep bass
45 ve 65TLye var tek fark 65Tllik cok daha kücük bir farkla yüksek ses vermesi

bulamadım link atar mısın ?
.NET
.NET ⭐ 19y
Netten ben de bulamadım Bahcelievler Gold'dan aldım ve benim su zamana kadar aldıgım en kaliteli ses bu kulaklıktan dinledigim ses
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA OP ⭐ 17y
İzmir' de oturuyorum 😞
D
djfko ⭐ 18y
tam bana gore bir baslik.bana da kulaklik lazim.nokia 5530 kullaniyorum.is yeri cok gurultulu.yuksek ses kalitesi olan,disardan ses gecirmeyen,30 lira civari bi kulaklik ariyorum.onerilerinizi bekliyorum
T
The Black ⭐ 16y
istanbul'un gözünü seveyim ya 🙄
.NET
.NET ⭐ 19y
Linkini modelini arıyorum ama ne yazık ki bulamadım ya
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade ⭐ 17y
tam bana gore bir baslik.bana da kulaklik lazim.nokia 5530 kullaniyorum.is yeri cok gurultulu.yuksek ses kalitesi olan,disardan ses gecirmeyen,30 lira civari bi kulaklik ariyorum.onerilerinizi bekliyorum

media markt tan 30 tl panasonic kulak içi kulaklık aldım.yalıtımı o kadar iyiki gebze/harem minübüslerinin motor gürültüsünü bile alt ediyor.modelini ne yazıkki bilmiyorum

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
D
djfko ⭐ 18y

media markt tan 30 tl panasonic kulak içi kulaklık aldım.yalıtımı o kadar iyiki gebze/harem minübüslerinin motor gürültüsünü bile alt ediyor.modelini ne yazıkki bilmiyorum

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

bende fabrikada calisiyorum panpa.cok fena makine gurultusu var.kulak ici kulaklik lazim.neyse ben bakicam telef10cu panpalardan 😄
P
PhaetoN ⭐ 18y
http://www.hepsiburada.com/Liste/Produc ... goryId=520
Creative EP630 bende alalı bir ay oluyor F/P açısından en iyi ürün verdiği basslar boyutuna göre mükemmel tek sorun tiz seslerin biraz kötü olması bunuda düzgün bir EQ ayarı ile düzeltebiliyorsunuz ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: