Icerige atla
Extraloob

Noluyo yha bu oyuna

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
yha beyler ne sbotla ne normal girişimle oyuna girmiyor üstelik populet olmasına rağmen bune yhaa nedir bendemi bi problem anlamadım :!!&%&!
13 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
aynı olay bendede var 😄
H
Hyperion ⭐ 17y
yeni koruma sisteminden olabilir 😜
J
JawBreaker ⭐ 18y
Sorunsuz kasıyorum. ☕ 🍿
F
fener1907 ⭐ 19y
Bir problem yok. Çok acelecisiniz tık diye oyuna almasını istiyorsunuz Connect yazısı kaybolsa dahi bekleyin 2-3 dakika sonra alıyor...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bende hiç sorun yok oysaki.

Ps : fener1907, imzana görseli ekler misin kuzum ?
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
sorun populet oldugu halde girmiyorrrrr
D
Dark_Race ⭐ 18y
Bendede Aynı :S
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
Bir problem yok. Çok acelecisiniz tık diye oyuna almasını istiyorsunuz Connect yazısı kaybolsa dahi bekleyin 2-3 dakika sonra alıyor...

o yazı kaybolun creating active party diye bişe yazıyo sonra ne deniyo ne bişe yapıyo öle kalıyoo tam 20dk bekledim hiç bişe olmadı
C
CHaKaLL ⭐ 19y
Ben gayet normal bir şekilde kasıyorum.Biraz sabır istiyor malüm premiumsuz girmek çok zorlaştı.
Ps:Bu arada TRaGeDY arkadaşım seni Türkçemizi güzel kullanmaya davet ediyorum.Yha yerine ya,noluyor yerine Ne oluyor gibi...
.NET
.NET ⭐ 19y
yha beyler ne sbotla ne normal girişimle oyuna girmiyor üstelik populet olmasına rağmen bune yhaa nedir bendemi bi problem anlamadım :!!&%&!

Eee naparsın oyun populated görmeye alışık değil ya ondan şaşırmıştır almamıştır 😆
[F New]Solo Gitarist
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y

Eee naparsın oyun populated görmeye alışık değil ya ondan şaşırmıştır almamıştır 😆

😄
H
aynı sorun bendede vardı.. sonra kaza ara oyuna girdim pre actım ve ondan sonra easy-populate-crowded fark etmiyo hep tek atıyorum.. 🤔 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: