yha beyler ne sbotla ne normal girişimle oyuna girmiyor üstelik populet olmasına rağmen bune yhaa nedir bendemi bi problem anlamadım :!!&%&!
Noluyo yha bu oyuna
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
aynı olay bendede var 😄
yeni koruma sisteminden olabilir 😜
J
JawBreaker
⭐ 18y
Sorunsuz kasıyorum. ☕ 🍿
Bir problem yok. Çok acelecisiniz tık diye oyuna almasını istiyorsunuz Connect yazısı kaybolsa dahi bekleyin 2-3 dakika sonra alıyor...
bende hiç sorun yok oysaki.
Ps : fener1907, imzana görseli ekler misin kuzum ?
Ps : fener1907, imzana görseli ekler misin kuzum ?
sorun populet oldugu halde girmiyorrrrr
Bendede Aynı :S
Bir problem yok. Çok acelecisiniz tık diye oyuna almasını istiyorsunuz Connect yazısı kaybolsa dahi bekleyin 2-3 dakika sonra alıyor...
o yazı kaybolun creating active party diye bişe yazıyo sonra ne deniyo ne bişe yapıyo öle kalıyoo tam 20dk bekledim hiç bişe olmadı
Ben gayet normal bir şekilde kasıyorum.Biraz sabır istiyor malüm premiumsuz girmek çok zorlaştı.
Ps:Bu arada TRaGeDY arkadaşım seni Türkçemizi güzel kullanmaya davet ediyorum.Yha yerine ya,noluyor yerine Ne oluyor gibi...
Ps:Bu arada TRaGeDY arkadaşım seni Türkçemizi güzel kullanmaya davet ediyorum.Yha yerine ya,noluyor yerine Ne oluyor gibi...
yha beyler ne sbotla ne normal girişimle oyuna girmiyor üstelik populet olmasına rağmen bune yhaa nedir bendemi bi problem anlamadım :!!&%&!
Eee naparsın oyun populated görmeye alışık değil ya ondan şaşırmıştır almamıştır 😆
[F New]Solo Gitarist
Eee naparsın oyun populated görmeye alışık değil ya ondan şaşırmıştır almamıştır 😆
😄
H
HollyToBack
⭐ 18y
aynı sorun bendede vardı.. sonra kaza ara oyuna girdim pre actım ve ondan sonra easy-populate-crowded fark etmiyo hep tek atıyorum.. 🤔 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap