Icerige atla
Extraloob

Noldu Gene Bu Oyuna

· 11 Yanıt · 4.6K görüntüleme
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
15 dk öncesine kadar herşey normalken sonrasında dc ler başlıyor şimdi ise launcher açılmıyor bile nedir bu :S
11 Yanıt
J
Judas ⭐ 19y
oyun off site off 😄 saldırımı var acaba bak şimdi işkillendim hiç böle olmamıştı
PS: teori yoksa silkroadın sonumu geliyor XDD
PS2: tüh oyun geldi 😄
Y
yilmaz2626 ⭐ 15y
evet bendede çok lag var :S
P
Bende de ne sitesine ne launcherına hiç bir şekilde girilmiyordu.. SBot "Resolving Hosts" hatası veriyordu :(( Analamadım neler oluyor 😞 Oyun bakımda desem rev6.com dan baktım millet oyunda.İnternet yok desem bunu size nasıl göndericem 😊 Birşeyler var ama :((
J
Judas ⭐ 19y
yav bu ttnet beni katil edicek şimdi çıkıcam dışarı bi tane ttnet ofisini basıcam. off off 10dk önce dosyayı 180kb ile indiroyum net bi anlık gitti geldi aynı dosyayı şimdi max. 25kb la indiriyom off off sözde 8mbit ofof diyorum of
PS: bildiğiniz internet hızlandıran bi program bi taktik neyn varmı 😄
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
yav bu ttnet beni katil edicek şimdi çıkıcam dışarı bi tane ttnet ofisini basıcam. off off 10dk önce dosyayı 180kb ile indiroyum net bi anlık gitti geldi aynı dosyayı şimdi max. 25kb la indiriyom off off sözde 8mbit ofof diyorum of
PS: bildiğiniz internet hızlandıran bi program bi taktik neyn varmı :D

trk dns ayar kullan
J
Judas ⭐ 19y
off ff 700kblık dosyayı 20sn de indiren bir internet şirketini kullanıyoruz of
Y
yilmaz2626 ⭐ 15y
bu olaylar TTNET yüzündenmi
J
Judas ⭐ 19y
PS: bildiğiniz internet hızlandıran bi program bi taktik neyn varmı :D

trk dns ayar kullan

trky dns indirdim kurdum yine aynı yine aynı hay ttnetinide of taahhüt olmasa
D
DoNJuaN ⭐ 19y
yurt dışı bağlantılarda yine sorun vardır
T
tenpanter ⭐ 17y
herhangi bir program kullanmanıza gerek yok bu sorun şuan bütün ttnet kullanıcılarında var elden gelen tek şey sövmek :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: