yha sitenin sağına reklammı koyuldu igrenç olmuş bnce para için yapmayın bu kadarda 🕵️ 👴
Bu yeni reklam mı ne yha bu ?
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Nesi iğrenç?
Para İçin Derken Evet Amaç Bir Şekilde Gelir Sağlamak.
Reklam Sade Bİr Reklam
Reklam Sade Bİr Reklam
su google reklamlarını kapayın ya
Nesi iğrenç?
ne bilim soldaki yazıları daraltmış fln hiç hoş durmuyo 🙄
Alışırsınız 😄
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Siteninde bir gideri var bunu gelirlerle karşılıyıcaz ama bende güzel olmuş.
Gayet güzel duruyor. Aşağıya kadar da inecek o daha reklam verildikçe sitemize. Size ücretsiz olarak hizmet veriyor çok pahalı bir sunucuda giderimizi karşılamak için reklam eklememiz de çok doğal.
forum ana sayfada takılanlar için sorun yaratır bu sadece gördüğüm dikey reklamlar sadece forum ana sayfada sen zaten içeride takılıyorsun boşwer... cepten karşılamasınlar izin verde reklam alsınlar yha...
Alışırsınız arkadaşLar öyLe ciddi bir görseL probLem yok tek derdimz bu oLsun 😘
bu sitenin ilk aylarını hatırlarım ne çok sevmiştim reklam neyinde yoktu hiç ama sizede hak veriyorum ailelerinizin ve sizin belirli bir ekonomik düzeniniz var cebinizden karşılamak zorunda değilsiniz tabi neyse alışırız elbette ama bari mesajların orasına burasına koymayın 😜 sonra +rep kılıç kalkanlı sitelere dönersiniz 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
SAdece anasayfada olucak bildiğin kadarı ile. E sizde oturup anasayfaya bakmıyorsunuzdur herhalde melül melül. Topiclerde geziyorsunuz. Sitemize katkısı büyük olucaktır google reklamlarının. Çok fazla hiti var sitenin tıklanma olasılığı artıyor.
SAdece anasayfada olucak bildiğin kadarı ile. E sizde oturup anasayfaya bakmıyorsunuzdur herhalde melül melül. Topiclerde geziyorsunuz. Sitemize katkısı büyük olucaktır google reklamlarının. Çok fazla hiti var sitenin tıklanma olasılığı artıyor.
evet alıstık yha 😜
slayer ben sana bu siteyi sölemesem daha isülobot kullanıoduk :D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap