arkadaşlar ben sbotu indiremiyorum nod32 virüs olarak algılıyor
NOD32 virüs
· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Virüs programını kapat,indir.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
iyi daha viruslu programi kullananim yani 😄 onumu demek istiyorsunuz programda turuva ativar charlarimizin calinmayacagini garanti edebilirmisiniz
Beğenmiyorsan indirme ^^
İzin verilen programlardan sbotu seçmen gerek vs vs tam bilmiyorum forumda vardı sbot bölümüne bir göz at
iyi daha viruslu programi kullananim yani 😄 onumu demek istiyorsunuz programda turuva ativar charlarimizin calinmayacagini garanti edebilirmisiniz
Ben bu lafa anca gülerim 😁 😁 😆 😆 .Sbotda zararlı virüs yok o virüs gibi görünen ler zararsız virüs ve sbot un çalışabilmesi için vardır.Beğenmiyorsan indirme 😆
O kadar para döküp bir program aldıktan sonra lisans anlaşması yerine gelipte bu anlaşmalar bana uymaz diyip kabul etmeyenlerden misin yoksa ?
sen indiremiyorsun bende avast yüzünden kullanamıyorum sürekli sbotu siliyor.
her defasında botu açmadan antivirusu devre dışı bırakıyorum ++ pcde spyware doctor var oda virus olarak algılıyo ve erişimi engelliyor. bunada genel önlem listesinden sbota izin ver diyorum. ++ deep freeze var bunların hepsini pc tekrar acıldıktan sonra yeniliyorum.
bukadar güvenlik nedir diye sormayın 2 defa soyuldum ve bu programları yüklemeye karar verdim. 3 aydır rahatım ve 3 aydırda rev6 ya girmiyorum :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap