Icerige atla
Extraloob

Virüs Solucan ve Virüs Truva Atı ///

· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
Arkadaşlar pc mi avast virüs tarayıcısıyla tarattığımda baktımki pcme Virüs Truva atı ve Virüs Solucan adında virüsler bulaşmış bunlar pcyi günden güne yawaşlatıyorlarmış bundan nasıl kurtulabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz Question
15 Yanıt
K
kayar ⭐ 19y
avast zati siliyoki virüsü içinin çok rahat olmasını istiyosan fotmat at
L
LosCules ⭐ 19y
avast başlı başına bi virüs zaten Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaspersky antivirus programını kur güzelce bir güncelle ve ardından tarat sorun kalmaz Wink
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
Avast başlı başına virüs yazmışsın neden öyle dedinki Rolling Eyes
M
MeSsuty ⭐ 19y
En Büyük Virüs = AVAST :?!!!
O
Old School ⭐ 19y
Avast gerçekten kötü en iyi Kaspersky yada nod32 kullan
L
LosCules ⭐ 19y

Avast başlı başına virüs yazmışsın neden öyle dedinki Rolling Eyes

truva atları bilgisayarı yavaşlatıorsa avast daha çok yavaşlatıodur Very Happy kasperky yükle sorun kalmaz bi de Ad-Aware ikisinlede tarat
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
Tamam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler Cool
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

kaspersky antivirus programını kur güzelce bir güncelle ve ardından tarat sorun kalmaz Wink

bencede kaspersky çok güzel elverişli bir program bencede onu kur ben de onu kullanıyorum
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
Tamam bugün kuruyorum kaspersky i Wink
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
Kaspersky i yükledim ben virüsleri buldu ama nasıl silecem onu bilmiyorum hiç kullanmamıştım öğretir misiniz acaba Question Confused
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
Bilen arkadaşlar yok mu acaba Question Idea
S
SwitchBack OP ⭐ 19y
virüs diye gösterdiği dosyalara çift tıklayınca delete diye bir seçenek geliyo sağ tarafa ona delete dedim ve sildim teşekkürler Cool
W
WİLDNUKER ⭐ 18y
ağzına salık LosCules avast kendi zaten bi virüss Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: