Icerige atla
Extraloob

Nasıl Evlenme Teklifi Edersiniz?

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bir anda aklıma geldi.Çokta merak ettim .
Hadi bakalım siz nasıl sevdiğiniz'e evlenme teklifi edersiniz.Değişik cevaplar geleceğinden eminim

😘 ❤️

Ben şuan için ileride evlenmeyi düşünmüyorum
summer5:
18 Yanıt
G
Guernica ⭐ 18y
ilk önce bi tane zeplin kiralardın sonra onu bi meydana çıkarır ona zeplini gösterirdim zeplinin arkasına da ''Benimle Evlenirmisin Hayatımın Kadını'' yazdırıdırdım bide o anda havaifişekler patlardım sonra önünde egilirdim benimle evlenirmisim der elimdeki yüzügü ona gösterirdim

ps:Sadece düşünüyorum hayatta yapmam öle bişey 😆
eskiler bilir
B
Ben de OP ⭐ 17y
ilk önce bi tane zeplin kiralardın sonra onu bi meydana çıkarır ona zeplini gösterirdim zeplinin arkasına da ''Benimle Evlenirmisin Hayatımın Kadını'' yazdırıdırdım bide o anda havaifişekler patlardım sonra önünde egilirdim benimle evlenirmisim der elimdeki yüzügü ona gösterirdim

Fikir güzel ama Bütün düğün masrafını bi evlenme teklifine yatırmamak lazım 😈 😈
N
Nebula ⭐ 19y
Kadir İNANIR yaşantısı 4 ever 😉
G
Guernica ⭐ 18y

Fikir güzel ama Bütün düğün masrafını bi evlenme teklifine yatırmamak lazım 😈 😈

para çoksa daha iyi fikirler türüyebilir 😈 😈
eskiler bilir
S
SnowFlake ⭐ 18y
Hiç hazırlık yapmayın içinizden geldiği bir anda yapın şaşırın şaşırtın. Alakasız bir yerde ve zamanda olursa daha kalıcı unutulmaz bir hatıra olacaktır 😜
J
Journalist ⭐ 19y
Sıcak bir yaz gününde yolda yürürken aniden söylerim,sıcağında etkisiyle aniden yere düşüp bayılır bende alır kollarıma tatlı yuvamıza götürürüm;ayıldığında evlenmek zorunda kalırız nasılsa. 😜 😈 nese: summer6: 😁 🎅 ❤️
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Sıcak bir yaz gününde yolda yürürken aniden söylerim,sıcağında etkisiyle aniden yere düşüp bayılır bende alır kollarıma tatlı yuvamıza götürürüm;ayıldığında evlenmek zorunda kalırız nasılsa. 😜 😈 nese: summer6: 😁 🎅 ❤️

yazık kıza 😆
B
Ben de OP ⭐ 17y

hehehe süper ya 👍
W
WeAre ⭐ 19y
yağmurlu bir günde ağaçların arasında dolaşırken birden yere düşüp ayağımı burkmuş gibi yaparım ve yardım etmek için yanıma eğildi zaman o sihirli sözcükleri kulağına fısıldar bir öpücük kondururum summer3:
J
jVardin ⭐ 18y
yağmurlu bir günde ağaçların arasında dolaşırken birden yere düşüp ayağımı burkmuş gibi yaparım ve yardım etmek için yanıma eğildi zaman o sihirli sözcükleri kulağına fısıldar bir öpücük kondururum summer3:

Hasan sen evlenemezsin bro 😁
R
RiqueLme ⭐ 19y
Hiç lafı dolandırmam dolandırırsam söyleyemem lap diye suratına söylerim büyük ihtimalle 😄
B
Ben de OP ⭐ 17y
Hiç lafı dolandırmam dolandırırsam söyleyemem lap diye suratına söylerim büyük ihtimalle :D

O'da lap diye yapıştırır cevabı ^^
R
Rapp3R ⭐ 18y
dipnot: bu gerçek bi hikayedir 😄 tamamen bizim aileye özgü olan bişey bundan 30-35 sene öncesi filanmış işde anam anlatıyo babamınkini 😄 bunlar bakışıolarmış filan işde bi gün babam kesmiş anamın önünü demiş he de anamı gönderem 😄 anam kalmış öle mal gbi ne dio bu diye 😄 bnmkide öle bişi olsn çok egzotik :D:D
B
Ben de OP ⭐ 17y
dipnot: bu gerçek bi hikayedir 😄 tamamen bizim aileye özgü olan bişey bundan 30-35 sene öncesi filanmış işde anam anlatıyo babamınkini 😄 bunlar bakışıolarmış filan işde bi gün babam kesmiş anamın önünü demiş he de anamı gönderem 😄 anam kalmış öle mal gbi ne dio bu diye 😄 bnmkide öle bişi olsn çok egzotik :D:D

Harbiden çok egzotikmiş.
Ps: hadi önümüze çıkan bi kıza evlenme teklif'i etmeyelim ama yinede çıkma teklif edelim.Bakalım ya tokat yeriz ,ya küfür yada %10 ihtimalle kabul eder 🤤 🤤 🤤
Z
Zeratul ⭐ 18y
amuda kalkarak 😆
R
Rapp3R ⭐ 18y

Harbiden çok egzotikmiş.
Ps: hadi önümüze çıkan bi kıza evlenme teklif'i etmeyelim ama yinede çıkma teklif edelim.Bakalım ya tokat yeriz ,ya küfür yada %10 ihtimalle kabul eder 🤤 🤤 🤤

yok fısıltı gazetesi sayesinde o zmnki dönem baya haberleşiyorlarmışda yüz yüze ilk konuşmalarıymış :Dsanırsam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: