Icerige atla
Extraloob

Nasıl 2 char kasarım ??? [ PottHelper ]

· 105 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
T
trbeslentr ⭐ 19y
Arkadaşlar benim taratmama göre dosya temiz değil arzu ederseniz taratın görün!! detective :?!!!
C
evet güzel bi paylaşım olmuş ama neden bunda virüs var arkadaşım utanmıyormusun böle bir link i buraya koymaya :?!!!
A
addIcFb ⭐ 19y
KArdeş Nasıl Kullancam Ben bunu yaw :S:S:s solda gelıor tıklıom başka bişe olmuor :S:S:S
B
mause sola fırlayıp duruyo 2. clienti nasıl acıcam?????????????
H
thx extraokk
S
Sessiz ⭐ 19y
1.39 la çalışıyormu ?
K
kenan177 ⭐ 19y
suan bu helper bot mu konuyu anlayamadım ben 1 car kasıcam bot calışıyormu lütfen pm
H
hex ⭐ 18y
ya ben extraloob indircem nerden indirec ya silkroadda adını felan yazıyon ondan sonra denıyosun bolume sınıo almıyo dıconed yıyom arkadasım war onuda bolume almıya ama ban tekrar gıryom o tekrar gırmıyo tekrar enter tusuna bası tekrar denıyo gırmıyo gıne dj yazısı gıddıkten sonra tekrar gırıyo ben nerden indirebilir bu proramı ne olur bılgı werınız Sad
M
McQueeN ⭐ 19y
ula daha 1 char kasamıyoz bot yok bişi yok 2.yi nasıl kasak Very Happy:D
S
ben elle kascam ama programı oyundayken mi çalıştırıoz ...
D
DMX_87 ⭐ 19y
benım bi sorum olacak diyelım açtık 2 tane carı 1 ını bıraktık bota birinide elen kasacam ama ikisi aynı serverde olmicak işe yararmı peki hmm
B
buzdil ⭐ 19y
sanırım bazı virüs programları virüs olarak algılıyor. adminim bi bakarmısınız indirelimmi?
D
DMX_87 ⭐ 19y
kimse ilgilenmıyo galıba bi soru daha sorcam ama botsuz da işe yararmı alooooooooo modlarr nerdesınız yaff
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
forumda vardı galiba kahvekeyfi
M
murteza ⭐ 19y
İş göreceğe benziyor....

Ss pls Very Happy
H
hacker_emn ⭐ 19y
virüs yok demi bunda?
M
minotauros ⭐ 19y
sağolasın
iş görüyor
F
çok teşekkürler ellerine sağlık
M
Mardinboys ⭐ 18y
kardeş program inmesine iniyo da bozuk dosya dio rar çalıştırmıo acaba bu eski wersiyon da o yüzden mi böle oluo ?
T
tazmanya17 ⭐ 18y
virüsssssss

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: