Icerige atla
Extraloob

Nasıl 2 char kasarım ??? [ PottHelper ]

· 105 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
M
metin81 ⭐ 19y
saol sonunda buldum
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
kardes konuyu actın elıne saglıkda sorulara hhıc cvp gelmemıs t botla calısıomu nasıl acıcaz t botta calıstıramıoz herkes sorununu yazmıs cvp yokj gusel paylasım ama bıde cvp alırsak cok dah gusel olucak ?? Question Question Question
A
alisia ⭐ 19y
yhaa güsel bir paylasım saol aama bunun kurulumunu anlamadım )::) birde bir oyuunu botla kasarken dierini elimisle kasamazmıyıs cvp plss Very HappyD: Razz
D
DoNJuaN ⭐ 19y
acıyorum ekran küçülüyo baska bi icraat yok Question Question Question Question Question Question Question
K
bu programı kuruyorum açıyorum fakat ok sağ tarafa kayıyo ses geliyo ama icraat yok çalışmıyor bu yada tam anlatırmısın ben bottayken denedim tbot
M
mybrindarq ⭐ 19y
oo saol guzel paylasım emege saygı :?!!!
E
exelance01 ⭐ 19y
SAKINCALI CUNKU ARTIK GMLER IP NOYA BAKIO 2 CHAR AYNI IP DEN OLUNCA BANNNN!!!!
H
hancy ⭐ 19y

SAKINCALI CUNKU ARTIK GMLER IP NOYA BAKIO 2 CHAR AYNI IP DEN OLUNCA BANNNN!!!!

cok sacma ! bi internet cafede aynı anda oyun oynayanların alayını banlasınlar o zaman. ne de olsa hepsi bi modem ip sinden bağlanıyo nete.
C
tek kelimeyle süpersin Very Happy paylasım için thx
A
altanyunus ⭐ 19y
😊 bu güzelde ben 2. charı açamiyorum 2 char sokabilsem oyuna pot basmasada olur :))) bu 2. char açma tbottamı olmuyor varsa sitede bulamadım linki verebilirmisiniz.
E
eminem_hip ⭐ 19y
kardeş ben tam olarak yapadım nasıl oluyor bu video anlatımlısı varmı
Y
yarkan_44 ⭐ 19y
saolll tnx
Y
yusuf26 ⭐ 19y
arkadaşım çok saol ama bize daha açıklayıcı olarak anlatırsan bu programaın nasıl çalıştığını ikinci çara nasıl girildiğini daha ii olur. şimdiden teşekkürler
P
pipican ⭐ 19y
Paylaşım için Tşk'ler.... Shocked
A
abc_jackal ⭐ 19y
ya baskan bu hani ezik chara gecmek icin nasıl yapacam yani anlayamadım:d Sad Laughing
B
By_Mustafa ⭐ 19y
char at ile takip ediyo fakat atın canı yüzde 50 olunca can basmıyo haberiniz olsun
S
salvador ⭐ 19y
saol çok işimize yaradı :?!!!
/
ellerine sağlık bende bunu bekliyordum cok teşekkurler Razz Razz extraokk extraokk
W
welcmaan ⭐ 19y
saol

arkadaslar sizi [email protected] die bir msn adresi eklerse hiç konusmadan engelleyiniz;)çünki takas die size 78lik char wercem dior ama 14lük çıkıyor Wink
T
trbeslentr ⭐ 19y
ellerine sağlık güzel olmuş ama yinede bi taratıcam. tekrar sağolasın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: