saol sonunda buldum
Nasıl 2 char kasarım ??? [ PottHelper ]
· 105 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
kardes konuyu actın elıne saglıkda sorulara hhıc cvp gelmemıs t botla calısıomu nasıl acıcaz t botta calıstıramıoz herkes sorununu yazmıs cvp yokj gusel paylasım ama bıde cvp alırsak cok dah gusel olucak ?? Question Question Question
yhaa güsel bir paylasım saol aama bunun kurulumunu anlamadım )::) birde bir oyuunu botla kasarken dierini elimisle kasamazmıyıs cvp plss Very HappyD: Razz
acıyorum ekran küçülüyo baska bi icraat yok Question Question Question Question Question Question Question
K
karalanet1369
⭐ 19y
bu programı kuruyorum açıyorum fakat ok sağ tarafa kayıyo ses geliyo ama icraat yok çalışmıyor bu yada tam anlatırmısın ben bottayken denedim tbot
M
mybrindarq
⭐ 19y
oo saol guzel paylasım emege saygı :?!!!
E
exelance01
⭐ 19y
SAKINCALI CUNKU ARTIK GMLER IP NOYA BAKIO 2 CHAR AYNI IP DEN OLUNCA BANNNN!!!!
SAKINCALI CUNKU ARTIK GMLER IP NOYA BAKIO 2 CHAR AYNI IP DEN OLUNCA BANNNN!!!!
cok sacma ! bi internet cafede aynı anda oyun oynayanların alayını banlasınlar o zaman. ne de olsa hepsi bi modem ip sinden bağlanıyo nete.
C
cehhenem666
⭐ 19y
tek kelimeyle süpersin Very Happy paylasım için thx
A
altanyunus
⭐ 19y
😊 bu güzelde ben 2. charı açamiyorum 2 char sokabilsem oyuna pot basmasada olur :))) bu 2. char açma tbottamı olmuyor varsa sitede bulamadım linki verebilirmisiniz.
E
eminem_hip
⭐ 19y
kardeş ben tam olarak yapadım nasıl oluyor bu video anlatımlısı varmı
saolll tnx
arkadaşım çok saol ama bize daha açıklayıcı olarak anlatırsan bu programaın nasıl çalıştığını ikinci çara nasıl girildiğini daha ii olur. şimdiden teşekkürler
Paylaşım için Tşk'ler.... Shocked
A
abc_jackal
⭐ 19y
ya baskan bu hani ezik chara gecmek icin nasıl yapacam yani anlayamadım:d Sad Laughing
B
By_Mustafa
⭐ 19y
char at ile takip ediyo fakat atın canı yüzde 50 olunca can basmıyo haberiniz olsun
saol çok işimize yaradı :?!!!
/
/*JaCk_SpArRoW/*
⭐ 19y
ellerine sağlık bende bunu bekliyordum cok teşekkurler Razz Razz extraokk extraokk
saol
arkadaslar sizi [email protected] die bir msn adresi eklerse hiç konusmadan engelleyiniz;)çünki takas die size 78lik char wercem dior ama 14lük çıkıyor Wink
arkadaslar sizi [email protected] die bir msn adresi eklerse hiç konusmadan engelleyiniz;)çünki takas die size 78lik char wercem dior ama 14lük çıkıyor Wink
T
trbeslentr
⭐ 19y
ellerine sağlık güzel olmuş ama yinede bi taratıcam. tekrar sağolasın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap