Icerige atla
Extraloob

My Old Char / Legendary is Extra 64+7

· 200 Replies · 23K views · Page 9 / 10
Replies
S
S4YKLO ⭐ 16y
Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.

Doğru söze ne denir. 😘

kimseyi yargılamak kimseye düşmez diyrum ben ☕
F
Ne olursa olsun Okan bey kalbimizdesin ❤️
Adam araştırıyordu silkroadla alakalı nerdeyse herşeyi ilk dururanlardandı sizdende aynı performansı bekliyoruz. Umarım sizinde çarlarınız vardır...

ne ilk duyurani bitanem.baska sitelerden calip cirpiyormus resimleri.site de silkroad secrets'tı galiba.ayrica kahin olmaya da gerek yok.zaten kore falan bizden ileride oyunda.
X
XER0 ⭐ 19y
Vay be :/ zaman su gibi akıp gidiyor..
B
Baris Chn ⭐ 15y
Dun okadar sey yapdiniz simdi sorguluyorsunuz,?
T
Dünden beri buralarda yokum,evet neden banlandığımı öğrenebilirmiyim ? Bu kadar dürüst bir siteye yakışmıyor bunlar.
N
Evet haksız ban gitti diyenler buyursun buraya 😊. Adith banned. Bu adam şimdi ne yaptıki?

@Baris Chn
Dünkü olayla ilgili olsa dün banlanırdı. Ama bak niyeyse mavii ile konuşurken banlandı.
F
Dünden beri buralarda yokum,evet neden banlandığımı öğrenebilirmiyim ? Bu kadar dürüst bir siteye yakışmıyor bunlar.

yeni yönetim yüzünden değil.görevini kötüye kullanan eski modlar siteyi terketmeden önce birçok kişiyi banladı.yönetm hemen halledecektir.
H
HeroMaster ⭐ 17y
Evet haksız ban gitti diyenler buyursun buraya 😊. Adith banned. Bu adam şimdi ne yaptıki?

@Baris Chn
Dünkü olayla ilgili olsa dün banlanırdı. Ama bak niyeyse mavii ile konuşurken banlandı.

Adith şahsıma hakaret ettiği için banlandı bro. Sen niye banlanmıyorsunda adith banlanıyor onu düşün cool2:
C
Canova ⭐ 17y

@Baris Chn

Adith şahsıma hakaret ettiği için banlandı bro. Sen niye banlanmıyorsunda adith banlanıyor onu düşün cool2:

Bir de şöyle düşün: Baris Chn Okan Abi'nin şahsına hakaret ediyor ama banlanmıyor ne hikmetse 🙄
Görevse buyur görev..
H
HeroMaster ⭐ 17y
Görevi senden öğrenecek değilim. Sen kendinle ilgili sorunlar için kredini kullan okan abin kendini savunur geldiğinde ve herkes kendi işine baksın arkadaşlar. ben sizleri seviyorum sizlerde beni sevin 🎅
B
Baris Chn ⭐ 15y
@Canova {O}kan {Ç}elebi it herzaman itdir it kalacakdir,itlerin oldugu siyeye girmeyin,içeride itler kaldi kelimeai uzerine kullandim şerefsiz lafini gözüm
C
Canova ⭐ 17y
Görevi senden öğrenecek değilim. Sen kendinle ilgili sorunlar için kredini kullan okan abin kendini savunur geldiğinde ve herkes kendi işine baksın arkadaşlar. ben sizleri seviyorum sizlerde beni sevin 🎅

Ben de seni seviyordum. 😘 Neyse uzatmaya gerek yok...
F
^ Is this even Turkish?
H
HeroMaster ⭐ 17y

ne yani platonikmiyim ben şimdi 🎅
T
Hakaret hangi kelimemde lütfen belirtirmisin haksız yere banlamayan mod.?
T

ne yani platonikmiyim ben şimdi 🎅

mavii eskiden bu kadar sabırlı değildi 😆 😆
H
HeroMaster ⭐ 17y
sorularınızı pm yolu ile bildirin forumun konusu değişmesin
N
@mavii
Acaba gösterirmisin Adith nerde şahsına hakaret etti, ciddi söylüyorum öçnceki sayfalarada baktım göremedim.
Evet mavii forum gene hızlı akıyor Baris Chn yazdıklarını görmedin anlıyorum.
H
HeroMaster ⭐ 17y
Addithin accountuna yada adına baskası girmediyse İt kelimesini kullandı yalan borcum yok herhalde. yazdığı kelimeyi sildim.
N
@mavii
Doğru söylüyor olabilirsin yalanlayamam sonuçta göremiyorum şuan işlem kaydını fakat. Güzel noktaya değindin, söylememe rağmen editlenmedi, ayrıca it dediği için banladıysan buyur kardeşim Baris Chn ne demiş birlikte bakalım:
@Canova {O}kan {Ç}elebi it herzaman itdir it kalacakdir,itlerin oldugu siyeye girmeyin,içeride itler kaldi kelimeai uzerine kullandim şerefsiz lafini gözüm

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: