T
tebriklersize
⭐ 15y
yuh ya.bu kadar yalan olmaz ya.ne diyeyim ben sana daha.Ne zaman it kelimesini kullandım yazık ya,çok yazık gerçekten.
Mavisim bence de kredisi doldu.biz o şahsın ne olduğunu zaten biliyoruz.night haklı 😊 banla gitsin.şimdi bunları diyen ileride ne huzursuzluklar çıkarır :)
Mavisim bence de kredisi doldu.biz o şahsın ne olduğunu zaten biliyoruz.night haklı 😊 banla gitsin.şimdi bunları diyen ileride ne huzursuzluklar çıkarır :)
@mavii
Doğru söylüyor olabilirsin yalanlayamam sonuçta göremiyorum şuan işlem kaydını fakat. Güzel noktaya değindin, söylememe rağmen editlenmedi, ayrıca it dediği için banladıysan buyur kardeşim Baris Chn ne demiş birlikte bakalım:@Canova {O}kan {Ç}elebi it herzaman itdir it kalacakdir,itlerin oldugu siyeye girmeyin,içeride itler kaldi kelimeai uzerine kullandim şerefsiz lafini gözüm
Mavisim 1 Fundasim 2 Yalaka Team Coming Soon 🎅
Ps:Fundamentol yönetimde kalmadı söyle de seni asistan atasınlar. 😁
Mavisim 1 Fundasim 2 Yalaka Team Coming Soon 🎅
Ps:Fundamentol yönetimde kalmadı söyle de seni asistan atasınlar. 😁
hayır mavii hayır.Lütfen açıklama yaparmısın kendi kendini batırıyorsun.Yönetim gittiğinden beri haksız ban yok diyen siz;lakin gelgelelim hiç bir kötü lafım,terbiyesizliğim olmadan ban yiyen ben.Forum da açıklama bekliyordur bu konuda bence.İt kelimesini ağzıma dahi almadım fakat işin içinden sıyrılmak için yalan attın.Gerçek bir yönetici bekliyorum bu konuya açıklama getirmesi için.Yoksa eminim userlerin karşısında daha zor durumlara düşeceksin.
hayır mavii hayır.Lütfen açıklama yaparmısın kendi kendini batırıyorsun.Yönetim gittiğinden beri haksız ban yok diyen siz;lakin gelgelelim hiç bir kötü lafım,terbiyesizliğim olmadan ban yiyen ben.Forum da açıklama bekliyordur bu konuda bence.İt kelimesini ağzıma dahi almadım fakat işin içinden sıyrılmak için yalan attın.Gerçek bir yönetici bekliyorum bu konuya açıklama getirmesi için.Yoksa eminim userlerin karşısında daha zor durumlara düşeceksin.
sen tam nickini yazar mısın
Adith.
Adith.
Addict le karıştırmış oabılır mıyız öyle bir nick varmıydı
ben senin banını söylediklerine guvenerekten acıyorum varsa yanlıslık şahsım adına kusura bakma iyi forumlar 😘
Ne olursa olsun Okan bey kalbimizdesin ❤️
Adam araştırıyordu silkroadla alakalı nerdeyse herşeyi ilk dururanlardandı sizdende aynı performansı bekliyoruz. Umarım sizinde çarlarınız vardır...
ne ilk duyurani bitanem.baska sitelerden calip cirpiyormus resimleri.site de silkroad secrets'tı galiba.ayrica kahin olmaya da gerek yok.zaten kore falan bizden ileride oyunda.
Log in to write a reply.
Log In