Icerige atla
Extraloob

My Old Char / Legendary is Extra 64+7

· 200 Replies · 23K views · Page 10 / 10
Replies
T
yuh ya.bu kadar yalan olmaz ya.ne diyeyim ben sana daha.Ne zaman it kelimesini kullandım yazık ya,çok yazık gerçekten.
F
Mavisim bence de kredisi doldu.biz o şahsın ne olduğunu zaten biliyoruz.night haklı 😊 banla gitsin.şimdi bunları diyen ileride ne huzursuzluklar çıkarır 😊
N
Mavisim bence de kredisi doldu.biz o şahsın ne olduğunu zaten biliyoruz.night haklı 😊 banla gitsin.şimdi bunları diyen ileride ne huzursuzluklar çıkarır :)

🍺 Ne kadar zıt yorumlar yapsanda cidden her zaman söylüyorsun doğruyu 😊
C
Crusade ⭐ 18y
Mavisim bence de kredisi doldu.biz o şahsın ne olduğunu zaten biliyoruz.night haklı 😊 banla gitsin.şimdi bunları diyen ileride ne huzursuzluklar çıkarır :)

Mavisim 1 Fundasim 2 Yalaka Team Coming Soon 🎅
Ps:Fundamentol yönetimde kalmadı söyle de seni asistan atasınlar. 😁
H
HeroMaster ⭐ 17y
@mavii
Doğru söylüyor olabilirsin yalanlayamam sonuçta göremiyorum şuan işlem kaydını fakat. Güzel noktaya değindin, söylememe rağmen editlenmedi, ayrıca it dediği için banladıysan buyur kardeşim Baris Chn ne demiş birlikte bakalım:
@Canova {O}kan {Ç}elebi it herzaman itdir it kalacakdir,itlerin oldugu siyeye girmeyin,içeride itler kaldi kelimeai uzerine kullandim şerefsiz lafini gözüm

senin yazdıklarına karşılık verdiği için ve aynı hata ile karşılık vermezseniz gerekeni yaparım dediğim için açıklamasını daha evelde yapmıştım değilmi ciğerim. ayrıca siz kendi sorunlarınızı savunun başkasınınkilerin değil. daa fazla aynı sorularınıız yanıtlamıycam. sizi seviyorum sevmeyede devam edeyim.

Addith e gelince seninle laf dalaşına daha fazla girmeyecem hiçbirinizle girmiycem sabır bugunlük. Siteyi sevimiyor istemıyorsanız girmeyin gırıyorsanızda hakaret etmeyin yada kendi işinize bakın açıklamasız bazılarınızı uzaklaştırıcam artık. Son kez rica ediyorum herkesten. Konu hakkındada başka açıklamam olmuycak. geri kalan sorularınızı pmden cvplayabilirim. 😘
C
cLonny ⭐ 18y

😱
B
Baris Chn ⭐ 15y
@Funda sen basbakan olsana güzelim herşeyin en iyisini biliyorsun
F

anlıyorum
T
hayır mavii hayır.Lütfen açıklama yaparmısın kendi kendini batırıyorsun.Yönetim gittiğinden beri haksız ban yok diyen siz;lakin gelgelelim hiç bir kötü lafım,terbiyesizliğim olmadan ban yiyen ben.Forum da açıklama bekliyordur bu konuda bence.İt kelimesini ağzıma dahi almadım fakat işin içinden sıyrılmak için yalan attın.Gerçek bir yönetici bekliyorum bu konuya açıklama getirmesi için.Yoksa eminim userlerin karşısında daha zor durumlara düşeceksin.
H
HeroMaster ⭐ 17y
hayır mavii hayır.Lütfen açıklama yaparmısın kendi kendini batırıyorsun.Yönetim gittiğinden beri haksız ban yok diyen siz;lakin gelgelelim hiç bir kötü lafım,terbiyesizliğim olmadan ban yiyen ben.Forum da açıklama bekliyordur bu konuda bence.İt kelimesini ağzıma dahi almadım fakat işin içinden sıyrılmak için yalan attın.Gerçek bir yönetici bekliyorum bu konuya açıklama getirmesi için.Yoksa eminim userlerin karşısında daha zor durumlara düşeceksin.

sen tam nickini yazar mısın
N

+1

sen tam nickini yazar mısın

ADITH
T
Adith.
H
HeroMaster ⭐ 17y
Adith.

Addict le karıştırmış oabılır mıyız öyle bir nick varmıydı
T
Adith.

Addict le karıştırmış oabılır mıyız öyle bir nick varmıydı

vardı lakin banlıydı o zaten.
H
HeroMaster ⭐ 17y
ben senin banını söylediklerine guvenerekten acıyorum varsa yanlıslık şahsım adına kusura bakma iyi forumlar 😘
C
cLonny ⭐ 18y
ben senin banını söylediklerine guvenerekten acıyorum varsa yanlıslık şahsım adına kusura bakma iyi forumlar 😘

addicted olabilir o dediğin ^^
W
WikiLeaks ⭐ 17y
Ne olursa olsun Okan bey kalbimizdesin ❤️
Adam araştırıyordu silkroadla alakalı nerdeyse herşeyi ilk dururanlardandı sizdende aynı performansı bekliyoruz. Umarım sizinde çarlarınız vardır...

ne ilk duyurani bitanem.baska sitelerden calip cirpiyormus resimleri.site de silkroad secrets'tı galiba.ayrica kahin olmaya da gerek yok.zaten kore falan bizden ileride oyunda.

Dedim ya ne olursa olsun Türkiye'nin en iyi silkroad sitesi yapmayı başardı çalsın çırpsın. örnek geçen silkroad hapishane diye fotolar yayınladı hangi türk sitesinde var o görüntüler. İsteğim yine Türkiye'nin en iyi SİLKROAD ONLİNE sitesi olarak kalması. Beni endişelendiren eksen kayması. Daha ne olduğunu anlamadan açılan topic viewtopic.php?f=13&t=244630

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: