King 😉
My Old Char / Legendary is Extra 64+7
· 200 Replies · 23K views 0 reading · Page 8 / 10
Replies
B
Black Pearl
⭐ 17y
Factory Company United Kingdom The God
^^
grand name in hiç hoş değil 👴
Karışmasanız 🎭
seninde rengin hiç hoş değil dur ben senin rengini düzelteyeyim.
Ps : 1 ay banlandın.
güzel itemmiş 😊 kaç sene öncesi bu böyle 😄
Silkroad işte o zamanlar silkroad'tı 😉
updullah
İyi oldumu güzel kötü eleştiri oldumu ver banı gitsin ne güzel hayat be
Geçti o dönem artık hacım 😊
H
HeroMaster
⭐ 17y
İyi oldumu güzel kötü eleştiri oldumu ver banı gitsin ne güzel hayat be
Ver banı dönemi bitti, Ver gazı dönemi başladı 🎅
:))
Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Doğru söze ne denir. 😘
Bişi değiştigi yok bu yönetimin dedigin yarısı eskiden burdaydı zaten cicioe2
H
HeroMaster
⭐ 17y
Doğru söze ne denir. 😘
Hangi konuda değiştim bide onu yazarsanız emin olun yanıtlayacam
F
FeeLThePoweR
⭐ 18y
Doğru söze ne denir. 😘
Ver banı dönemi bitti, Ver gazı dönemi başladı Bunu kast ediyor.
Ne olursa olsun Okan bey kalbimizdesin ❤️
Adam araştırıyordu silkroadla alakalı nerdeyse herşeyi ilk dururanlardandı sizdende aynı performansı bekliyoruz. Umarım sizinde çarlarınız vardır...
Adam araştırıyordu silkroadla alakalı nerdeyse herşeyi ilk dururanlardandı sizdende aynı performansı bekliyoruz. Umarım sizinde çarlarınız vardır...
Doğru söze ne denir. 😘
1 önceki sayfadaki yorum mesela bir örnek buna.
N
NightStalker
⭐ 19y
Evet haksız ban gitti diyenler buyursun buraya 😊. Adith banned. Bu adam şimdi ne yaptıki?
N
NightStalker
⭐ 19y
Evet haksız ban gitti diyenler buyursun buraya 😊. Adith banned. Bu adam şimdi ne yaptıki?
Allah Allah neden herkes sustu ki?
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
My Old Char / Legendary is Extra 64+7 This is my king char M0ri_ in the Malazgirt (: [ Nova Staff Legendary is Back at GAIA with 85+7 WTS 110 LV War/Clerik 12 DG+7 Weapon +7 Shield +7ACC set +7 SET S Grade Dewil Zerk 1 Page Char 3page SATILIK LW 64 İNT SPEAR NUKER 64+7 MOON SİLAHI VAR 7 DG BLUE'LU SETİ VAR LW 20 JOB SETİ VAR BLUE'LU 200 TL TEK FİYAT