Selamün Aleykümm... Herkeze ii Bayramlar
Mozilladan Nete bağlanabiliyorum ama İn. Exlorer 7 ile bağlanamıyorum. 3 günden beri araştırmadığım konu kalmadı exlorer 8 yükledim olmadı tekrar 7 yükledim yine olmadı... İnternet Explorerden nete giremediğim için Msnim de doğal olarak açılmıyor... internet yok hatası veriyor...Yardım Ederseniz Sevinirim... Şimdiden Tşkler...
Mozilla Güzel Bir program fakat msnim açılmayınca sorun oluyor..
Mozilladan nete bağlanabiliyorum ama İn. Exlorer 7 olmuyor
· 9 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
U
Unforgiven
⭐ 17y
Internet explorerda iken, Dosya'ya tıklayıp Çevrimdışı çalış'a bak işaret varsa tıklayarak kaldır. MSN de girmiyorsa büyük ihtimalle böyle çözülür.
Yardım için tşkler ama İşaretli değil...
Sadece internet explorer'den internete bağlanamıyorsanız ancak buna rağmen firefox veya opera gibi tarayıcılarla internete girebiliyorsanız muhtemelen İE' nin bağlantı ayarları bozulmuştur. DSL üzerinden ethernet kablosu ile veya kablosuz bağlantı ile yerel ağdan internete bağlanıyorsanız İE bağlantı ayarlarının değiştirilmesi gerekebilir. Bunun için Araçlar > İnternet seçenekleri > Bağlantılar sekmesinden "Asla bağlantı numarası çevirme" seçeneğini seçip ardından Yerel Ağ Ayarlarını tıklatın ve eğer proxy kullanmıyorsanız "ayarları otomatik olarak algıla" seçeneğini seçip tamamı tıklayın, İE yi kapatıp yeniden açtığınızda sorun düzelmiş olacaktır.
Tşkler yardımınız için ama ben ztn çevrimdışı ve proxy ayarlarını kontrol ettikten sonra Sonucu konu açmakta buldum
Sistem Geri Yükleme noktasıda yok =(
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Selamün Aleykümm... Herkeze ii Bayramlar
Mozilladan Nete bağlanabiliyorum ama İn. Exlorer 7 ile bağlanamıyorum. 3 günden beri araştırmadığım konu kalmadı exlorer 8 yükledim olmadı tekrar 7 yükledim yine olmadı... İnternet Explorerden nete giremediğim için Msnim de doğal olarak açılmıyor... internet yok hatası veriyor...Yardım Ederseniz Sevinirim... Şimdiden Tşkler...
Mozilla Güzel Bir program fakat msnim açılmayınca sorun oluyor..
İyi bayramlar.
Sorun çok büyük ihtimalle zararlı yazılımdan kaynaklanıyor, Combofix programını masaüstünde çalıştırıp taratırsan ve sonucu bizimle paylaşırsan çözülecek (:
evet silkroadda 5 defan ban yedim=) ip değişme programı yüklemiştimm sildim ama kalıntıları demek ki =)
Walla Çok sağoll Ağzına Sağlıkk Sonucunu paylaşmama bile gerek kalmadı Combofix ayarladı herşeyi...3 gündür ne çektim ya =) Çok Tşkler... yardımlarınız için...
[ Sorun Çözülmüştür ]
[ Sorun Çözülmüştür ]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap