Icerige atla
Extraloob

Paris’in yeni albümü hazır ama!

· 17 Yanıt · 2.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Paris’in yeni albümü hazır ama!

Paris Hilton, 2. stüdyo albümünü bir türlü yayınlayamıyor.

2004 senesinde hayata geçirdiği Warner Bros. Records’a bağlı Heiress Records ile müzik kariyerine başlayan ve 2006 senesinde de “Paris” adlı ilk stüdyo albümünü yayınlayan Paris Hilton, şu günlerde hazır halde bulunan 2. stüdyo albümü için plak şirketi aramakla meşgul.

İlk stüdyo albümüyle Billboard 200 listelerinde 6. sıraya kadar yükselmeyi başaran Hilton, ne var ki albümünün satışlarının düşük olması sebebiyle Warner Bros. Records ile olan ilişkisini sonlandırmak zorunda kalmıştı.

Yeni albümünün tamamen hazır olduğunu belirten Paris Hilton, yeni albümün durumu hakkında şu açıklamada bulundu:
“Bütün şarkıları yazdım. Yeni albüm Kylie Minogue’un dans parçalarına benziyor. Hangi plak şirketinin albümü yayınlayacağını gerçekten merak ediyorum.”
17 Yanıt
F
FoundeR ⭐ 18y
hic sevmiyorum bu kizi.. 😈
B
Bloodia ⭐ 18y
Bekliyoruz merakla 👍 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bekliyoruz merakla 👍 :P
H
h&a ⭐ 19y
tahta gibi hatun ama insani ceken birseyler onda var bekliyoruz korsan yayinlarini parisin 😞
T
Truth ⭐ 18y
Start The Party ...
😜
A
Achilles ⭐ 18y
şuan şaşkınlık içerisindeyim Okan abi konu açıyor ve 6 kişi mesaj yazıor. başka yerde açsa Okan abi açıldığı gün 100-200 mesaj yazılıyor bölümü kimse bilmiyormu yaww !
S
SinemGonca ⭐ 17y
Start The Party ...
:P
B
BaSoryong ⭐ 18y
=) merak etmeye basladım
I
Start The Party ...
:P
B
BaSoryong ⭐ 18y
Hepsi bal gibi biliyorlardır =) ama onemsemiyolardır =) Kimin işine neresi yarıyorsa orasını kulanıyor... yada Pop disco takılan onemseyen az

şuan şaşkınlık içerisindeyim Okan abi konu açıyor ve 6 kişi mesaj yazıor. başka yerde açsa Okan abi açıldığı gün 100-200 mesaj yazılıyor bölümü kimse bilmiyormu yaww !
DeathKinq
DeathKinq ⭐ 17y
HaLa ßeqLioRz 😄
H
hellboy1 ⭐ 17y
🙄
J
JawBreaker ⭐ 18y
Gönderilme zamanı: 05 Ara 2008, 10:05
1 yıllık konu uplamayın. 😆
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
post kasıyor abisi bırak takılsın biraz (:
H
hellboy1 ⭐ 17y
post kasıyor abisi bırak takılsın biraz (:

abisi derken lol? yeni mesajlarda gördüm yazdım. uplamadım tamam mı abisi?

ps: post kasmak istesem, sitede yeni degilim Forum Oyunlari & Asdf qwer de kasarim 😘
D
DTrix ⭐ 16y
Tabi Okan abinin hayran olduğu bir sanatçı.Merakla Bekliyordur.. 😄 Çıktımı albüm??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: