Icerige atla
Extraloob

Mbot hakkında bir soru ?

· 8 Yanıt · 19K görüntüleme
S
SeydunA OP ⭐ 16y
Arkadaşlar bu mbot normal moblara normal atack yapabiliyor mu? Yani mesela onglarda farm yapıcaz normal moblara yani general moblara normal atack yani auto atack yapmasını istiyoruz yapıyor mu? Yanlız dikkat edilmesi gereken bir şey var sadece normal moblara normal atack özelliği bütün moblara normal demiyorum o bütün botlarda var zaten 😄
8 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
İstediğin normal yaratığa istediğin normal autoattack vurabilirsin. 😜
ps . Sorunu tam kavrayamadım. Ama her tür moba ( general , champion , giant , general pt , ch pt , gp ) istediğin şekilde vurdurtabilirsin. Auto attack olarak da . Mesela generale skillsiz autoattack vurursun general ptye fire bolt atarsın.
S
SeydunA OP ⭐ 16y
Hah genele skillsiz pt canavarına fire boltta saldırtma ayarı var mı? Onu demek istedim ben.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Fight bölümünde skill'leri yerleştirdiğin yer ile buff'ları yerleştirdiğin yer arasında "General" yazar. O General moblara nasıl vuracağı ve o moblarda ne buff'lar basacağını seçtiğini gösterir. Eğer oraya sadece "common attack" koyarsan o moblara skill'siz vurur. Ama eğer diğer moblara farklı vurmasını istiyorsan General yazan bölüme tıklayıp diğer mob türklerini tek tek seçip kullanmasını istediğin skill'leri yazmalısın.
Windy
Windy ⭐ 19y
Hah genele skillsiz pt canavarına fire boltta saldırtma ayarı var mı? Onu demek istedim ben.

Var.

X
Xanthos ⭐ 19y

Var.

Yukardaki resimde gördüğün " General " seç, Common attack ekle.
PT(General) Fire bolt , Frozen Spear vs vs..
PT (Champion) Fire Bolt , Earth Quake, Frozen Spear vs vs ...

Hepsini farklı farklı seçebilir ve skill ekleyebilirsin
S
SeydunA OP ⭐ 16y
Tamam teşekkürler yaptım 😄
S
SuN_sTaFF ⭐ 15y

Var.

Yukardaki resimde gördüğün " General " seç, Common attack ekle.
PT(General) Fire bolt , Frozen Spear vs vs..
PT (Champion) Fire Bolt , Earth Quake, Frozen Spear vs vs ...

Hepsini farklı farklı seçebilir ve skill ekleyebilirsin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: