Arkadaşlar bir soru-cuğum var. mBot'ta kasma hızı nasıldır ? sBot gibi birini kesmeden diğerini seçicek kadar seri mi , yoksa bekliyor mu ?
mBot hakkında bir soru-cuk. :)
· 7 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Arkadaşlar bir soru-cuğum var. mBot'ta kasma hızı nasıldır ? sBot gibi birini kesmeden diğerini seçicek kadar seri mi , yoksa bekliyor mu ?
sbotla hızı aynı tek kötü yanı script olayı var.almak istersen mbot acc 50 silke satıyorum.
mbot çok seri bir bot
ps. bana göre sbottan daha seri
ps. bana göre sbottan daha seri
@takerisks hocam işi direkt ticarete dökmüşsün vallahi 83035633 . Yorumun çok sağol. 😊
@SirGLooMy
Çok sağol hocam, birşey daha sorucam. sBot Güvenlik Duvarından geçiyor yani kapatmadan onu geçiyor normal girmiş gibi.mBotta böyle mi ? Yani ban konusunda güvenli mi vede Güvenlik duvarından geçebiliyor mu ?
@SirGLooMy
Çok sağol hocam, birşey daha sorucam. sBot Güvenlik Duvarından geçiyor yani kapatmadan onu geçiyor normal girmiş gibi.mBotta böyle mi ? Yani ban konusunda güvenli mi vede Güvenlik duvarından geçebiliyor mu ?
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
izin verirsen geçiyor güvenilirlik konusunda tavan yapar.
Nasıl izin verirsem geçiyor. 😊 Açarmısınız biraz.
@takerisks hocam işi direkt ticarete dökmüşsün vallahi 83035633 . Yorumun çok sağol. 😊
@SirGLooMy
hacım sbot neyse mbot da odur aralarında ki tek fark mbot auto walk yok script çiziyorsun onunda dışında eksiği yok fazlası var diyebilirim 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap