arkadaslar bende bir mbot hesabı var.ve ben bu hesabı önceden 2 pc de kullanmıstım.simdi ise yeni bi pc aldım.acaba botun süresini uzatıp yeni bilgisayarımda da kullanabilir miyim? En fazla 2 pcde kullanabilirsin diye bisi duymustum cunku.
mbot hakkında bir soru
· 4 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
arkadaslar bende bir mbot hesabı var.ve ben bu hesabı önceden 2 pc de kullanmıstım.simdi ise yeni bi pc aldım.acaba botun süresini uzatıp yeni bilgisayarımda da kullanabilir miyim? En fazla 2 pcde kullanabilirsin diye bisi duymustum cunku.
Kullanabilirsin.
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !arkadaslar bende bir mbot hesabı var.ve ben bu hesabı önceden 2 pc de kullanmıstım.simdi ise yeni bi pc aldım.acaba botun süresini uzatıp yeni bilgisayarımda da kullanabilir miyim? En fazla 2 pcde kullanabilirsin diye bisi duymustum cunku.
Kullanabilirsin.
peki bu 2 pc de kullanma olayı nedir ?
Kullanabilirsin.
peki bu 2 pc de kullanma olayı nedir ?
2 Ayrı IP`den Girme İmkanı Veriyor Mbot . Örneğin Arkadaşın Kendi Evinde , Sende Kendi Evinde Girebilirsin 🤝
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap