benim +0 bir silahım var ve bunda steady 6 time/times var, ben bu silaha elixir bassam ve başarısız olsa silah yok olur mu yoksa +0 mı kalır?
steady hakkında bir soru
· 7 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Senin o dediğin immortal ile oluyor diye biliyorum ben
M
Misproject
⭐ 19y
benim +0 bir silahım var ve bunda steady 6 time/times var, ben bu silaha elixir bassam ve başarısız olsa silah yok olur mu yoksa +0 mı kalır?
steady +5 ten sonra + denerken patlarsa silahın durability sinin düşmesini engelliyor 👍
steady +5 ten sonra + denerken patlarsa silahın durability sinin düşmesini engelliyor 👍
teşekkürler boşuna riske girmiym o zaman ben 😄
arkadaşa katılıyorum ..ek olarakta blue basarken crit phy.vs düşmesini engelliyor ..
M
Misproject
⭐ 19y
arkadaşa katılıyorum ..ek olarakta blue basarken crit phy.vs düşmesini engelliyor ..
crit ve phy gibi değerlerin düşmesini engellemez 👴
T
Tarantella
⭐ 19y
şimdi aldıgım 2h yi direk +5 yaptım..ve steady basmayı unuttum.fail olunca reduce'lendi.
benim şimdi buna tekrar steady basmamın anlamı var mı ?
acaba basmadıgımız zaman reduce un oranı yükselebiliyor mu reduce yemiş bir silaha ?
benim şimdi buna tekrar steady basmamın anlamı var mı ?
acaba basmadıgımız zaman reduce un oranı yükselebiliyor mu reduce yemiş bir silaha ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap