Icerige atla
Extraloob

Master böyle oynanır.

· 7 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Henüz acemi olmama rağmen iyi bir skor diye düşünüyorum 😗

Special thx to Flexi
7 Yanıt
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
3 Ebedi çıktım, çünkü itemlar hakkında çok da fazla bilgim yok. Saldırı iyi veriyor diye öyle bir noobluk yaptım 😜
Special thx to Flexi
P
Pikachu ⭐ 15y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
3 Ebedi çıktım, çünkü itemlar hakkında çok da fazla bilgim yok. Saldırı iyi veriyor diye öyle bir noobluk yaptım :P

o kadar parayla ; BT - PD - LW - STATİK - İE - Ayakkabı yapsaydın daha fazla skor yapardın yada E maxlayıp tüm atackspeed itemlerini kasabilirdin
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi
3 Ebedi çıktım, çünkü itemlar hakkında çok da fazla bilgim yok. Saldırı iyi veriyor diye öyle bir noobluk yaptım :P

o kadar parayla ; BT - PD - LW - STATİK - İE - Ayakkabı yapsaydın daha fazla skor yapardın yada E maxlayıp tüm atackspeed itemlerini kasabilirdin

BT-PD-LW-İE ? 😁
Special thx to Flexi
S
seskes ⭐ 19y
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi

YAW HE HE

@lenneth

hacım 3 tane ebedi olmaz çünkü pasifi stacklenmiyor farklı itemlerle farklı kombinasyonlar dene, kafana yatana kadar buildini geliştir, son itemini koruyucu melek yapabilirsin, ölürsen satar bekleme süresinden tasarruf edebilirsin, tebrik
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
bt: bloodthirster - kanasusamış
pd: phantom dancer - hayalet dansçı
lw: last whisper - son fısıltı
ie: infinity edge - ebedi kılıç
ga: guardian angel - koruyucu melek

Biz o level'lardayken heal + ghost alınırdı, demek yeni moda tp. 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu oyundan sonraki ilk oyunum, bu da fena sayılmaz sanırım ^^

Special thx to Flexi