T The Black OP ⭐ 16y 14 yil once #1 [uyari]Oynayan kişiyi ben tanımıyorum ama sanırım arkadaşım tanıyor 😁[/uyari] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rookie ⭐ 18y 14 yil once #2 hay maşallah 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #3 200 Milyar mı 😱 😱 😱 😱 Helal olsun vallahi ya 🙏 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 14 yil once #4 helal olsun, tebrik ediyorum ama daha iyisi de var.bakınız;adam ayrı ayrı aynı kupondan oynamış 😁 ama vurmuş parayı 440 bin tl 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 is it real? 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The Black OP ⭐ 16y 14 yil once #6 bidaha yılbaşı biletinden amorti çıkarsa sevinmicem sin: şuraya bak 😄 200 ve 440 bin surprised1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 14 yil once #7 Adamlar aşmış [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 14 yil once #8 Biz 50 TL çıkınca seviniyoruz. rotfl TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #9 Kanım dondu şerefsizim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil