Arkadaslar sro oynamıyorum 1 seneye yakındır arkadasımla tekrar baslama hevesi geldi çar falan bulduk alıcaz ama mail korumalı çarlar sorum su mail inin gizli sorusunu şifresini falan degiştirsem çarı geri alma ihtimalleri var mı ? Birde nerden degiştiriliyor Joymax falan mı yoksa sitelerinden mi?
🕵️
Mail koruması yardım lutfenn
· 10 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Yardım edene kandil gunu dua edicem 🤝
Aldıgınız karakterin korumasının hangi siteden oldugunu söylerseniz yardımcı olabilirim(hotmail gmail vb.)
Aldıgınız karakterin korumasının hangi siteden oldugunu söylerseniz yardımcı olabilirim(hotmail gmail vb.)
Biri gmail biri hotmail 😊
gmail deil hotmail se al ve hotmailindee alternatif koruması yoksa al
gmail hakkında bilgim yok. hotmailde hesap açılırkendi bilgileri biliyosanız hesabı geri alabilirsiniz(alabilirler yani). ayrıca aldıgınız hotmailin alternatif maili,telefon no olmaması gerekir.
bildigm kadarıyla alternetif var.kısacası tehlikeli sanırım
bildigm kadarıyla alternetif var.kısacası tehlikeli sanırım
alternatif mail oldugu sürece evet tehlikelidir geri alınma durumu vardır ➡️
Arkadaslar sro oynamıyorum 1 seneye yakındır arkadasımla tekrar baslama hevesi geldi çar falan bulduk alıcaz ama mail korumalı çarlar sorum su mail inin gizli sorusunu şifresini falan degiştirsem çarı geri alma ihtimalleri var mı ? Birde nerden degiştiriliyor Joymax falan mı yoksa sitelerinden mi?
🕵️
Çalgıdın 104 lvl bowu msn koruma yaptın sımdı char buldum gerı alabılırlermı dıye soruorsun yiyosa istanbulda adresını ver ben sana gostereyım bı sorun olurmu olmazmı diye
zaman geçmiş üzerinden hala bakar mısın bilmem ama hotmail ve windowslive dışındaki mailler geri alınabiliyor. hotmail korumalı char al ve kurtarma maili olmadığından emin ol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap