Pes Fifa Vb Oynarken Hangi Mac Taktigini Kullanırsınız. Veya Teknik Direktör Olsanız Hangi Taktigi Daha Cok Uygularsınız
(Biraz Garip Bi Anket Olarak Düşünebilirsiniz Ama Olsun)
Ben Şahsen 3-6-1 i Daha Cok Kullanırım 😎
Maç Taktiği
· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
3-5-2
4-3-1-2
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
a)4-4-2 değişmez playstation'da hep böyle yaparım. 😎 😁
4-4-2 Asla Şaşmam Ve Karşımda Kim Olursa Olsun Ağlatırım. 👍 Bi keresinde Turnuva girmiştim 2. olmuştum .. Oda son maç heyecanlanmıştım 😁
4-3-1-2
👍 👍
ön liberosuz oynamam ^^
4-4-2 ' dede Ön Libero var :S
4-3-3 her türlü oyunda bole oynarım.Hatta Pes'de galiba bu taktigin C-5'ini oynarım.
Ama bir takımda,takımdakı oyunculara göre oynardım.
Ama bir takımda,takımdakı oyunculara göre oynardım.
PES 08 'de Benim 2 .oluşum şöyle 4-4-2 ile Henry-Eto Forvette Arkalarında Messi Sol Ronaldinho Sağ Deco libero İniesta
Defans : Sağbek Thuram Orta sağ taraf marquez orta sol taraf puyol Sol Bek Zambrotta. 😉
Defans : Sağbek Thuram Orta sağ taraf marquez orta sol taraf puyol Sol Bek Zambrotta. 😉
R
RollsRoyce
⭐ 19y
4-5-1 her zaman her oyunda 😉
a)4-4-2 değişmez playstation'da hep böyle yaparım. 😎 😁
aynen klasik 😉
4-3-3 PlayStation' da değişmez taktiğim..
Her Takıma Ayrı Taktik Yaparım Mesela Bi Takımda 5 Tane Degişmes Saglam Orta saha Warsa O Takımı Nasıl 4-4-2 oynatayım ?
takımına göre değişir.
G
GangstaMesut
⭐ 19y
4-1-2-1-2 taktıc bu mılanda cok ıse yarıyo defansın soluna kaladze saga oddo ortada maldını nesta on lıbero tabıkıde pırlo saga gattuso sola seedorf onlerınde kaka ılerde love ve kanu mukemmel oluyo 👍 👍
4-5-1 İlerde tek ve hareketli forvet ve yerden kısa paslarla akarım rakip kaleye.
binde bir pes6 oynarken 4-3-3 yapıyorum pek yenemesem de 😁 belki gol atarım diye 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap