Sa Arkaşlar lvl Düşcek Program Arıyorumda Şimdiden Teşekürler
Lvl Düşelebilcek Program Arıorum Gap Yapıyorumda
· 18 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Belki cok iyi belkide kötü çünkü bu aralar herkesin charının soyuldugu zamanda nekadar mantıklı ??
Lv düşüren program mı ?Öyle birşey yapabilseler Lv yükseltenini yaparlardı. 😄 Pk ol en kısa yolu.
😱 Lv dusuren program yok abi Lv yukselten var o da BOT ^^
Pk ol gitsin 😄
Pk ol gitsin 😄
Farm Yapıyormuş Pk olun diyosunuz 🙄
yani o şöyle bi şey istiyor biri cnvara sürekli dalacak öldüğünde diğer char onu reslicek oda resi kabul edip diğer farm charı tekrar dalıcak vs vs böyle devam edecek 😄
yani o şöyle bi şey istiyor biri cnvara sürekli dalacak öldüğünde diğer char onu reslicek oda resi kabul edip diğer farm charı tekrar dalıcak vs vs böyle devam edecek 😄
pk olunca kasdıgı sp ler e elveda demek zorudna kalır
seni bi canavar öldürcek başkasıda res çekecen kısa yolu
bende farm yapıyorum 20 lw gecmiyorum canaar beni öldürüyo öldügüm yere ışınlanıyom böyle böyle lw düşüyorum 😄
Farm Yapacağın Char kaç lvl ?
Bir tane europeli aç europelilerin resi hem chineselilerinkinden biraz fazla exp geri kazandırıyor hemde çok lvl kaldirabilion yat europeliye geç kaldır 😉
Bir tane europeli aç europelilerin resi hem chineselilerinkinden biraz fazla exp geri kazandırıyor hemde çok lvl kaldirabilion yat europeliye geç kaldır 😉
Auto Ress Programları Fln Var 😜
Arkadaşım bi kere samarkandda görmüştüm adamın teki bırakmış bota üstündekileri full çıkarmış elinde 1 lvl staff vardı.Bot daydı.Kokurulara skilsiz dalıyordu kokurularda onu yatırıyordu tabi.Bence Mantıklı En kolay Lvl Düşme 😜
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Bro Botta Oto Res Tarafına Level Düşecek Charın Adını Yaz ..
Daha Sonra Oto Tuş Basıcı ile Canavarı Seç Auto Attack Yap.
Level 10 Olmanın Keyfini Çıkar 🍺 ^^
Daha Sonra Oto Tuş Basıcı ile Canavarı Seç Auto Attack Yap.
Level 10 Olmanın Keyfini Çıkar 🍺 ^^
git hotana hemen cık cıceklre bıde rescı bul 2 dkda istediğin lvl dusurursun
Beleş bottan farmlı chara gir 2 char aç bide reslicek char aç auto res... fln prog. çalıstır sora farm charınada botu ayarla dalsın kucuk alanda auto acc res çalıştır tmmdır 😄 sabah bırak akşam bak 10lv 😄 😜
Bak söle bi yol var hani can ve mp potu ayarlamak için ''t'' ye basıp F1-8 felan yapı osun yha can bölümüne gel yüzde kaçta can basacanı yazan yervarya orayı %100 e getir. can potu yerine ress i koy.ve lw düşüreceğin çara tıkla o resler sana sadece yes demek kalır 😄 😄 😄 Bisi deil ben ne zaman ~ ExL Helper Team ~ olacam 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :D
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Kaç aylık konuyu neden uplarsınız hala çözemedim :S
Amacınız mesaj yapmak mı?
Amacınız mesaj yapmak mı?
Sbot varsa earth ghosta script kurup clientless yapıp level düşürebilirsin...
adam farmi bitirmistir hakkaten =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap