hocam extranın glaive rehberi kaç lvl gap ister?
Kaç LvL GaP?
· 16 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
9
9
abartma pilizz
sabit 3-4gap yeter Mr. Green
J
Jason Walker
⭐ 19y
9
abartma pilizz
sabit 3-4gap yeter Mr. Green
belki ben 300ksp istiyom Very Happy
lv 90 ıda düşünmek lazım Very Happy Razz
Sağol 😊 ben de korktum 9 lvl Very Happy kabuslarıma girerdi valla 1 ay kas 1 lvl atla Very Happy 40 lvlda Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
Sağol 😊 ben de korktum 9 lvl Very Happy kabuslarıma girerdi valla 1 ay kas 1 lvl atla Very Happy 40 lvlda Very Happy
sonuçta sağlam olurdun Wink Very Happy
dogru dion saglam olurdum 9 LvL Geliom extraokk
S
StarkDrache
⭐ 19y
9Lv Gelemenki Olduğun Yerde TAkılırsın Mr. Green
J
Jason Walker
⭐ 19y
9Lv Gelemenki Olduğun Yerde TAkılırsın Mr. Green
5 yıl sonra tamamdır 😊
Hep 9 gap gitmek akıl işi değil.Yaratıkların bol olduğu yerlerde 9 gap yapman güzel olur.Ama hep 9 gidersen bi süre sonra bıkarsın ve oyundan soğursun.Ben 300k+ sp kastım,ama yanlış yapılandırma yüzünden en az 50 k boşa gitti.Şu an hala 20-30 k ihtiyacım var ve 90 patch için SP kalmadı.
Açacağın skilleri iyi seçmelisin,ona göre sp harcamalısın,ayrıca skilllere öncelik vererek gitmen daha faydalı olacaktır.
Açacağın skilleri iyi seçmelisin,ona göre sp harcamalısın,ayrıca skilllere öncelik vererek gitmen daha faydalı olacaktır.
skillere öncelik vermen gerek derken? şey olarak düşündüm degreeden degreeye gap gideyim ((Örn=32-42 ye gibi)) yorumlar pls
S
screamadle
⭐ 19y
lvl 80 e kadar gap 0 git sonra masteryleri delevel yap gap'ı 9'a çek sp kas en iyisi budur Wink
lvl 80 e kadar gap 0 git sonra masteryleri delevel yap gap'ı 9'a çek sp kas en iyisi budur Wink
aynen katılıyom bu zmnda en iyisi bu olur
Hocam ben de size katılıyorm FAkat.. O KAdar parayı nerden bulcaz 4 tane mastery1 tanesini katma o 60 lvl 3 tane mastery lvl 9 lvl indirmek kaça maalolur.
ayrıca keşke daa önceden okusaydım 3 lvl gapla gidiom spleri harcadım Very Happy..
ayrıca keşke daa önceden okusaydım 3 lvl gapla gidiom spleri harcadım Very Happy..
o kdr mı para yok yaw 80 nası oldun anlamadım herneyse taş çatlasın 5m
ben 80 lvl glaiveden bladeye dondum 13m gitti Very Happy sende hesapla işte ne kdr gidebilir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap