Icerige atla
Extraloob

Lucky'i kaybettik.

· 75 Yanıt · 3.7K görüntüleme
K
Kanya OP ⭐ 18y
Lucky Via Domus'u bugün (23.08.08) 19.47 sularında kaybettik.
Başımız sağolsun.
19.11.2007 - 23.08.2008 / 19.47

Öldükten sonra morga götürürken,

75 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
Edit: Bir anlık hataydı herkesden özür dilerim :S 😐 😐 😐 😐
K
Kanya OP ⭐ 18y
Furkan ne diyorsun sen?
Sen insansan kendi insanlığımdan şüphe ediyorum. Burda acımı sizle paylaşmak istedim ben.
Anladım ki hata etmişim.
W
Furkan ne diyorsun sen?
Sen insansan kendi insanlığımdan şüphe ediyorum. Burda acımı sizle paylaşmak istedim ben.
Anladım ki hata etmişim.

Cidden bir dost'u kaybetmişsin gibi oluyor.Geçmiş olsun 😞

@ Black Rain

Çok büyük terbiyesizlik yaptığın ☕
B
bannedddd ⭐ 19y
Töbe Töbeee :S Bundan bizene
Geçmiş Olsun Yinede

Hop kendinde misin blackrain sen?
Deneme moderator'sun sen; bunlar bir deneme moderator'e yakışmayan hareketler bir daha olmasın lütfen!
D
dR.NooB ⭐ 19y
Cidden bir dost'u kaybetmişsin gibi oluyor.Geçmiş olsun 😞

😢 Geçmiş olsun 😞
K
Kanya OP ⭐ 18y
Teşekkür ederim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Geçmiş olsun.

Sebebi nedir ?
J
Evcil hayvanlar insandan daha iyi bir arkadaş olabiliyorlar.Hele ki köpekler... Gerçekten kendi köpeğimi kaybetmiş gibi üzüldüm.Geçmiş olsun.
B
Black Rain ⭐ 19y
Çok geçmiş olsun kayra :S
B
Beijo ⭐ 19y
geçmiş olsun... 🙄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Lucky Senın Kopegın Anladıgım Kadarıyla

İyi Bı Dostu Kaybetmısssın Basın SaolsuN
K
Kanya OP ⭐ 18y
Geçmiş olsun.

Sebebi nedir ?

Otopsiye gönderdik yarın belli olacak. Lucky'i gezdirirken iki kere kustu, sonra da yere yığılıp öldü. Eğer zehirlendiyse yarın bende komşuyu öldüreceğim, yemin ederim. Çünkü o şerefsizden başka kimse yapmaz bunu sitede. O zaten bizi mahkemeye de vermişti köpek yüzünden, Kaybetti. İt herif!

Evcil hayvanlar insandan daha iyi bir arkadaş olabiliyorlar.Hele ki köpekler... Gerçekten kendi köpeğimi kaybetmiş gibi üzüldüm.Geçmiş olsun.

Teşekkürler.

DN: Kaçsın blackrain kaçsın. Göreceğim seni yakında...
DN2: Teşekkürler Beijo.
DN3: Teşekkürler sTReeT.
W
k.bakmayın arkadaşlar ağzımdan kaçtı :S

2x2-5 yeniden geçmiş olsun.
Sadece ağzımdan kaçtı demek yaptığın ayıbı örtmez 👴
Yani bazıları için evcil hayvanları dostları gibidir ve bu konuda şaka yapılması hiç de hoş değildir, ayrıca sen d. mod. olarak memberlere örnek olmalısın...
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Seni tam olarak anlayamıyorum okadar büyük bir hüzünüm olmadı ama...
Benim 8 yasımdayken özenle beslediğim balığım vardı öldüğünde yıkılmıstım dün gibi hatırlarım 😞.
Geçmiş olsun.
M
MoonLife ⭐ 19y
geçmiş olsun gerçekten cok büyük bir acı sanki aile fertlerinden birini kaybediyorsun

büyük geçmiş olsun
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
k.bakmayın arkadaşlar ağzımdan kaçtı :S

Sadece ağzımdan kaçtı demek yaptığın ayıbı örtmez 👴
Yani bazıları için evcil hayvanları dostları gibidir ve bu konuda şaka yapılması hiç de hoş değildir, ayrıca sen d. mod. olarak memberlere örnek olmalısın...

Tamam yüklenmeyin , her insan hata yapabilir ☕ Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek ve hata olduğunu kabul edip özür dilemektir.

Geçmiş olsun.

Sebebi nedir ?

Otopsiye gönderdik yarın belli olacak. Köpeği gezdirirken iki kere kustu, sonra da yere yığılıp öldü. Eğer zehirlendiyse yarın bende komşuyu öldüreceğim. Çünkü o şerefsizden başka kimse yapmaz bunu sitede. O zaten bizi mahkemeye de vermişti köpek yüzünden. Kaybetti. İt herif!

Böyle bir şey yaptıysa büyük bir öküzlük yapmış kesinlikle siz'de "adli" yollardan karşılık verin :?
K
Kanya OP ⭐ 18y
Teşekkürler...

DN: Adamı dövsem elimde kalacak yaşlı birşey zaten. İmam. Hele bir sabah olsun, saat 9 da gideceğim zaten veterinere. Umarım zehirlenmiştir de. O adam da yiyecek kafasına levyeyi.
W
Teşekkürler...

DN: Adamı dövsem elimde kalacak yaşlı birşey zaten. İmam. Hele bir sabah olsun, saat 9 da gideceğim zaten veterinere. Umarım zehirlenmiştir de. O adam da yiyecek kafasına levyeyi.

Abartma istersen ➡️
Ayrıca kanıtlama olayı felan zor şeyler ama inş. kimin yaptığı ortaya çıkabilir ☕
Yeniden geçmiş olsun...
K
Kanya OP ⭐ 18y
Hayır kimin yaptığını biliyorum. Eğer zehirlenerek öldüyse tabii.
Yarın ola hayrola. Benim acımı aldı, bende onun kanını alacağım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: