İlk defa bi avrupa charı aldım..hemen 76 yaptım 76+5 kalkanı one handedi two handedi axeyi bastım ve şekilde görüldügü gibi...95+ wizarda 13 k crit attım bledd i geçirdikten sonra hıhıhı
90+7 li wizard benim life açıktı felan dedi sonra bide lifesiz kestim ^^ bu arada char FF 76+5
2handımda 10 crit fena critliyo..levelinizden yüksek charları kesmek çok zevkli oluyo yahu 😆
bugdan hp 0 görünüyo
- Resim Silinmiş.
zaten lıfelı kaç k hp si varki 😉
- Resim Silinmiş.
fena critlediydi be çekemedim
- Resim Silinmiş.
Love Warrior
· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
sansürleyelim arkadaşım son fotoğraf küfür içeriyor...
Ona mı takıldın 😁
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Ona mı takıldın 😁
😆 😆
Ona mı takıldın 😁
😆 😆
😁 😄
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Ona mı takıldın 😁
😆 😆
M
Misproject
⭐ 19y
Ona mı takıldın 😁
😜
sansürledim.ben görmedim bile onu.. maalesef alıştık artık pwp de böle ufak tefek laflara..oran büyüdü buran küçüldü vs vs .. 😆 😆
Wizard yatırdığına bu kadar sevinen ilk kişpisin :?
Elinde +7 var ona rağmen yatırdım demişsin. Sanki +9 olsa daha fazla defansı olacaktı 🎭
Elinde +7 var ona rağmen yatırdım demişsin. Sanki +9 olsa daha fazla defansı olacaktı 🎭
[F New]Solo Gitarist
Warriorla wizard kesmek en kolay iş 😄 şu yanına ışılanma skili zaten atağı kesiyo daha sonra vur istediğini ^^
Ona mı takıldın 😁
Herkeste buna gülmüş ^^
Ps: Wizard yatırmaktan kolay birşey yok.Yatır kendinden minimum 6-7 Lv yüksek olan Warrior'u tamam ^^ 😜
o.O güzell
Amaaan ne varki. 😄 Ben 50 lvl üstü npc elinde +3 crossbowla 70+ wizz aldım.Ama adamda life açıktı. 😜
Bide onun sana vurduğu damageyi koysaydın ^^ Tabi vurduysa 😆
koymayacaktımda bu şerefsizler leveli düşükleri kesiyolar sürekli levelinden düşük adamlara dalıyolar yemiyo levelindekilere dalmak o kestim yüzden koydum..biri türk görsünde az utansın diye..ne zevk alıyolarsa artık ezük kesmekten ^^
koymayacaktımda bu şerefsizler leveli düşükleri kesiyolar sürekli levelinden düşük adamlara dalıyolar yemiyo levelindekilere dalmak o kestim yüzden koydum..biri türk görsünde az utansın diye..ne zevk alıyolarsa artık ezük kesmekten ^^
Sana bişey dediğimiz yok ki. Lafımı söylerken biraz latifenin kimseye zararının olmayacağını düşünerek söyledim^^
[F New]Solo Gitarist
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
warrior tam bir pvp carı
way plütocu bende LoTuSs_KsK_ Görmüşsündür belki 😄
way plütocu bende LoTuSs_KsK_ Görmüşsündür belki :D
tabi gördüm 👍
beni zaten tanıyondur Eski çarım _DoomsDAY_ :xD BroodMotherde kankamın çarı...yeni char kasıyom 600k sp oldu bu char eylenmelik..
warrior tam bir pvp carı
bencede çok fena katılıyom 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap