7-8 den aşağı gelmez bu gidişle şerefsizler 😠
LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI
· 627 Yanıt · 42K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 22 / 32
Yanıtlar
Xian daki 1 kişi ollmak isterdim heralde 5 yıldızlı kervan çekiyodur jangandan yeni şehre:D
7-8 den aşağı gelmez bu gidişle şerefsizler :@
+1
Benim için gelmemesi daha iyi :DD bnim daha 50dk var inmesine :S
arkadaşlar siz oyuna girebiliyosunuz ama ıd pw yazınca açılmıyomu yoksa oyunun yüzünü hiç mi göremiyonuz yani start yazısı çıkmıyo mu???
oha ya halamı gelmedı sinirlenmeye basladım madem hazırlayamıcaksınız haftaya salı koysaydınız böyle büyük bi şirket nasıl böyle seyler yapıyor anlamıyorum 🙄
ID PW yeri açılmaz ki check var şuan bi uyarı alıyolar büyük ihtimal
Xİan daki GM çıktııı ona göre
sanırım 15 dk sonra acılcak
Hepsi çıktı.
abiler yeni surumu indirmeden sro bot tan girilir mi.benim daha 7 saat yaziyo indirmesine de
Evet artık açılsın gmler çıktıktan 15 dk sonra açılcak dendi.
sweetCHIEF
⭐ 17y
Olympus'ta da Xian'da da gm felan kalmadı.
ooo bn çook sonra başlıcam servera tüh buraya yazın gelişmeleri unutmayın bizi 😄
Şu an JoYMaX tan açıklama geldi 4 te açılcak asılında başka saat söyledi ama türkiyeye göre dört şimdi bunları okuyup heycanlanıyosunuz ya bişi dicem öl kalcanız şaka yaptım::DD moraliniz yerinize geldi gitti dimi:D
16.00'da online ben bi ptt gidip geleyim ozaman :d
Yeni kıyafet bide yeni bi eşya gelmiş kıyafet güzele benziyo alırım belki.
Şu an JoYMaX tan açıklama geldi 4 te açılcak asılında başka saat söyledi ama türkiyeye göre dört şimdi bunları okuyup heycanlanıyosunuz ya bişi dicem öl kalcanız şaka yaptım::DD moraliniz yerinize geldi gitti dimi:D
🤝 🤝 🤝 🤝 🤝 🤝 🤝 🤝 🤝
yukarıyı iyi oku sonuna kadar:D uydurduum diyom:D
Rev6'da.
You can now install the new version of Silkroad!!!!
Server will open 15 minutes after there is no more GM on silkroad server.
Look at Xian server and total server capacity value.
Yazıyor.
Yani büyük ihtimalle 10dakika sonra açılacak.
You can now install the new version of Silkroad!!!!
Server will open 15 minutes after there is no more GM on silkroad server.
Look at Xian server and total server capacity value.
Yazıyor.
Yani büyük ihtimalle 10dakika sonra açılacak.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD WTS 15Dg Legend Ch Shield & 15Dg Legend Ch +7 Sword WTS 121 WİZARD BARD 14 DG LEGEND FULL SET FLAG 5/5 WHELSİZ STAF 15 DG LEGEND 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend protector set 14 legend blade ve shield