Icerige atla
Extraloob

LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI

· 627 Yanıt · 42K görüntüleme · Sayfa 21 / 32
Yanıtlar
E
Exoria ⭐ 16y
beyler ben oyunu yükledim kurdum herşeyini yaptım siz kötü bi haberim var ama ağlamak yok: D: oldie: sunucu geçiyor veya daha fazla bilgi için diyo http://www.silkroadonline.net için updates.Connect: S yoksa bu sizin dediginiz hatamı sayfaları atlaya atlaya okudum sonra mı gelicek demek yoksa başka bişey mi bide başlangıç ekranında böle kurulumu yaptıktan sonra

Server'ın kapalı olduğunu belirtiyor.
Ne zaman açılacağını kimse bilmiyor..
B
brkcbbr ⭐ 18y
beyler ben oyunu yükledim kurdum herşeyini yaptım siz kötü bi haberim var ama ağlamak yok: D: oldie: sunucu geçiyor veya daha fazla bilgi için diyo http://www.silkroadonline.net için updates.Connect: S yoksa bu sizin dediginiz hatamı sayfaları atlaya atlaya okudum sonra mı gelicek demek yoksa başka bişey mi bide başlangıç ekranında böle kurulumu yaptıktan sonra

Daha gelmedi check yapıyolar.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Apolloda yeni charımla başlayacağım oyuna 96 xbow warlock. 😎
K
karems ⭐ 18y

böle olmasa bu kadar insan burda geyik yapmazdı dimi ama 😊 gelmedi daha bekliyoruz
M
manyakus ⭐ 17y
saol kardeş ohraahtladım sabahtan beri uğraşıyom inş check geldikten sonra aynı hatayı vermez format atçaktım:D
O
osman71 ⭐ 17y
gelsin artık yeni server yaa pff.

yenı server buyuk ıhtımaLLe geLmıcek resmı bır acıkLama yok cunku ..
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
gelsin artık yeni server yaa pff.

yenı server buyuk ıhtımaLLe geLmıcek resmı bır acıkLama yok cunku ..

+1
R
reddwil54 ⭐ 16y
ben bu yeni server i indiriyom 6 saat dio:))yandik ya bugun oynai.yamicaz yani:))
T
TniesT ⭐ 16y
İtemler max 101 Lvllermiş : ((
B
beyler nerede kasmamı tavsiye edersiniz en iyi mob nerede spawn oluyo ?
B
brkcbbr ⭐ 18y
tüh yha o zaman başlar başlamaz alabilecez kıyfetleri
M
manyakus ⭐ 17y
yerden çıkanlarla en az 106 lvl e kadar fln olur merak etme bu arada seal of earth gelcek diyolardı ona noldu temmuzda mı araplarla birlikte mi gelcek
B
brkcbbr ⭐ 18y
Araplar gelmicek galiba ama seal of earth ne ???
B
brkcbbr ⭐ 18y
%52 şuan 1 saat kaldı ha gayret ttnet inecek 😄
M
manyakus ⭐ 17y
o sosun dan da iyi bişey:D yeni gelcek SOE galiba kısalması sos som sosun var ya odan sonrası işte öle diyolardı
matıklı düşünürsek sos yıldız damgası som ay damgası sosun güneş damgası demek soe dünya dangası gibi bişi galiba:S
E
Exoria ⭐ 16y
Seal Of Comet gelecek.
Ps. Kuyruklu Yıldızın Mührü.
M
manyakus ⭐ 17y
he doğrukarıştırdım da geliceğinden emin misin:D bu legentte
C
Cod3R ⭐ 17y
Clienti İndirip kurmak 20dk aldı Oyunun açılması birgünümüzü alacak sanırım 😞
M
manyakus ⭐ 17y
Saat 15:30 ama hala gelmedi :S heralde 4 e uzadı :S
M
manyakus ⭐ 17y
Gm chanpiyon manyakları dw chakilerin oraya götürmeye mi çalışıyo :DDD yumrukla bile olmaz gm bu imkansız bırak:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: