Icerige atla
Extraloob

LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI

· 627 Yanıt · 42K görüntüleme · Sayfa 20 / 32
Yanıtlar
R
reddwil54 ⭐ 16y
aslinda bende str olmak isterimde artik o dusuk lwl canavarladan biktim tekrar60 lwl kasamam:))
B
battall ⭐ 18y
ben nuker im.Nukerler cok mu ezik kaldi artik?

Üstün sun +5 silahın sun +7 olursa problem yok 😆 şaka maka nukerlarda kaç legenddır skill gelmiyor soru:

Kardeşim senin dediğinde hiç olmuyor Hangi Çharın üstü sun elindeki sun olsa Problem olmaz :D

olur sun glavie car bile +7 li bi eu cara yatabiliyor burada bi guc dengizligi war 😊
B
brkcbbr ⭐ 18y
Nuker konusu iyice karıştı sro ya girelimde bakalım mastery artmış mı diye
B
BlackQueen ⭐ 18y
artmadıysa avrupaya kesin dönüş yapıcam 😄
C
Chess ⭐ 16y
GM stop masturbate open servers diye mesaj atacam XD
B
brkcbbr ⭐ 18y
Üstün sun +5 silahın sun +7 olursa problem yok 😆 şaka maka nukerlarda kaç legenddır skill gelmiyor soru:

Kardeşim senin dediğinde hiç olmuyor Hangi Çharın üstü sun elindeki sun olsa Problem olmaz :D
olur sun glavie car bile +7 li bi eu cara yatabiliyor burada bi guc dengizligi war :)
Bende sun (90)+7 bow var wizard habira yatırıyo napcam 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gelsin artık yeni server yaa pff.
B
BlackQueen ⭐ 18y
GM stop masturbate open servers diye mesaj atacam XD

at at 🍿
B
brkcbbr ⭐ 18y
yeni server kesin mi?
B
BlackQueen ⭐ 18y
wizardlar dengesiz yapıcak bişi yok :d
E
Exoria ⭐ 16y

Sitede liste yapmışlar.
Yeni server yazmıyor.
Yalan oldu anlayacağınız..
N
NeDaGaia ⭐ 16y
eu geldi sro bozuldu chin charları gercekten iii di ama eu geldi cok dengesiz oldu eskiden emek wardı item yapar saatlerde pvp yapardın şimdi biri buf basıo eu sana cif atıo sacmaladılar
B
BlackQueen ⭐ 18y

okan abi gelcek olsa rev6 da server listde gözükürdü yani malazgirtin kapasitesi güncellenmiş eğer server gelse kesin yazarlardı. Zaten upg bilgisindede yazmıyor.
B
brkcbbr ⭐ 18y
Olsun bn yeni server beklemiyodum zaten troyda mutluyum 😄
R
reddwil54 ⭐ 16y
abiler benim bi char var 27 lwl onu 60 lwl e kadar kac paraya kasarlar tahmininiz varmi
O
ozgur055 ⭐ 19y
Yeni sw açılmıyacak sanırım :S
B
brkcbbr ⭐ 18y

okan abi gelcek olsa rev6 da server listde gözükürdü yani malazgirtin kapasitesi güncellenmiş eğer server gelse kesin yazarlardı. Zaten upg bilgisindede yazmıyor.

Malazgirti en sonunda 3500 yaptılar 😎
J
Janizaro ⭐ 17y
+ redsea 😜
M
manyakus ⭐ 17y
beyler ben oyunu yükledim kurdum herşeyini yaptım siz kötü bi haberim var ama ağlamak yok: D: oldie: sunucu geçiyor veya daha fazla bilgi için diyo http://www.silkroadonline.net için updates.Connect: S yoksa bu sizin dediginiz hatamı sayfaları atlaya atlaya okudum sonra mı gelicek demek yoksa başka bişey mi bide başlangıç ekranında böle kurulumu yaptıktan sonra
B
brkcbbr ⭐ 18y
abiler benim bi char var 27 lwl onu 60 lwl e kadar kac paraya kasarlar tahmininiz varmi

en az 200-300m isterler ve hangi server??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: