problem nukerin setinde değil ileriye dönük bir karakter olmaktan çıkmak üzere 2 buildden bahsediyoruz cold bicheon yaptın diyelim nası koşucak nası kaçıcak nası attack yapıcak 😊
LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI
· 627 Yanıt · 42K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 19 / 32
Yanıtlar
nukerler son updatelerde(80 lvl - 110 lvl arası) aşırı güçsüz kaldı gerek attack gerekse kasma açısından çok zayıf ben şuan karakter açsam chinese kesinlikle int açmam onun yerine bow karakter açarım zaten nukerle aynı vuruyor.Bence joymax nuker karakterler üzerinde yogunlaşmalı wizardların 3 te 1 kadar damage yapabiliyorlar ve çok daha yavaş zaten chinese karaktelerlerin sayısı çok az eğer oyunda 2. mage karakter istiyorlarsa nukerleri gözden geçirmeleri gerekicek ileride 2 buildle hiç kasılmayacak ben sırf bu yüzden 99 lv nukerimi bıraktım
ben nukerlerin ezilceğini düşünmüyorum nukerin düzgün seti varsa akan sular durur
Nuker nuke atana kadar bow onu öldürüyor 😉
B
BlackQueen
⭐ 18y
ya nukerler güçsüz değil sadece item istiyo çinililerin strleri ezilmez tabiki hem hayvan gibi can hem seri pot var
problem nukerin setinde değil ileriye dönük bir karakter olmaktan çıkmak üzere 2 buildden bahsediyoruz cold bicheon yaptın diyelim nası koşucak nası kaçıcak nası attack yapıcak :)
haklisin +1
L
last_knight
⭐ 19y
saat 3 :S
yaw bu oyun ne zaman acılak kimsenin bilgisi yoqmu
şu şerefsiz joymax a sövücem ama silkroad.netten yazı yazamıyorum :@@@@ bu kadar insanı bekletmeye ne hakları var şerefsizler 😠
😈
😈
ben nuker im.Nukerler cok mu ezik kaldi artik?
Uzatma var resmi site diyor bnce akşam açılır bikerede böle olmuştu
B
BlackQueen
⭐ 18y
problem nukerin setinde değil ileriye dönük bir karakter olmaktan çıkmak üzere 2 buildden bahsediyoruz cold bicheon yaptın diyelim nası koşucak nası kaçıcak nası attack yapıcak :)
haklisin +1
sanırım siz mastery artmazsa öyle olcak diyosunuz evet mastery artmassa nukerler felç ama mastery artarsa elbette eski konumunu koruyacaktır.
yav bırakın nukeri mukeri uzatma varmı ondan haber verin
kesin wardir gm cıkıs yapmadi bi xiandan
Üstün sun +5 silahın sun +7 olursa problem yok 😆 şaka maka nukerlarda kaç legenddır skill gelmiyor soru:
T
Titanyum-X
⭐ 17y
Başlıklar falafoş oldu =D
duyduklarıma göre mastery 330 oluyor o yüzden korkacak bişey yok nukerler eskisi gibi 3 build kasabilecekler
B
BlackQueen
⭐ 18y
duyduklarıma göre mastery 330 oluyor o yüzden korkacak bişey yok nukerler eskisi gibi 3 build kasabilecekler
eğer öyle olmazsa sp farm yaptığım çar boşa gidicek keşke str int vermeseydim 😜
kimden duydun ?
+joymaxdan boyle bi aciklama warmi ?
Ama Diğerleride güçlenecek unutma ama bnce bu legendda glavie öne çıkacak blade yine 2. sınıf 😄
Üstün sun +5 silahın sun +7 olursa problem yok 😆 şaka maka nukerlarda kaç legenddır skill gelmiyor soru:
Kardeşim senin dediğinde hiç olmuyor Hangi Çharın üstü sun elindeki sun olsa Problem olmaz 😄
illada chinese int diyorsanız 9 1 int hybrid nuker bow öneririm çok sağlam oluyor 😊
B
BlackQueen
⭐ 18y
evet glavienin skiller güzelleşiyo git gide hp skilide 5046 vercek sanırım 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD Legend +12 STaFF & Legend +12 2h @ WTS 121 WİZARD BARD 14 DG LEGEND FULL SET FLAG 5/5 WHELSİZ STAF 15 DG LEGEND 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend protector set 14 legend blade ve shield