Icerige atla
Extraloob

LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI

· 627 Yanıt · 42K görüntüleme · Sayfa 18 / 32
Yanıtlar
K
karems ⭐ 18y
bu son surum silkroad int sitesinde indirme bolumundeki alexandre yazan surum mu

evet ana sayfadan indireceksin
T
Tengrİ ⭐ 19y
Herşeyi Boşverin dua edinde at gelsin yav 😄 110 Lv ler 60 Lv ata vurmaz bile yanından geçerken ölür

👍 👍 👍
B
battall ⭐ 18y
Mastery 330 olcak çinlerin

master artmaz o sabittir eulardan bu ogrenigi cok net goremiyoz
B
brkcbbr ⭐ 18y
Serverda yine 2 [GM] var ve bnim indirmeme 1.5 saat var Offffff........
L
Serverda yine 2 [GM] var ve bnim indirmeme 1.5 saat var Offffff........

daha acılmaz merak etme 😁
R
reddwil54 ⭐ 16y
ben bulamadim dowloand linkini ksura bakmayin vbiraz acemiyim ama:))
E
Exoria ⭐ 16y
3'e5var..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir kere daha böyle olmuştu 17-18e kadar uzamıştı.
B
BlackQueen ⭐ 18y
valla yeni at gelmezse wizardlar slota gidene kadar telef olur D:
B
brkcbbr ⭐ 18y
hahaha Hiç şüpem yok zaten ve at sorunu gerçekten çok şöle 100lv bi at hiç kötü olmazdı 😄
B
BlackQueen ⭐ 18y

viewtopic.php?f=53&t=185342

buyur burda var
C
CPU ⭐ 18y
nukerler son updatelerde(80 lvl - 110 lvl arası) aşırı güçsüz kaldı gerek attack gerekse kasma açısından çok zayıf ben şuan karakter açsam chinese kesinlikle int açmam onun yerine bow karakter açarım zaten nukerle aynı vuruyor.Bence joymax nuker karakterler üzerinde yogunlaşmalı wizardların 3 te 1 kadar damage yapabiliyorlar ve çok daha yavaş zaten chinese karaktelerlerin sayısı çok az eğer oyunda 2. mage karakter istiyorlarsa nukerleri gözden geçirmeleri gerekicek ileride 2 buildle hiç kasılmayacak ben sırf bu yüzden 99 lv nukerimi bıraktım
B
brkcbbr ⭐ 18y

Orda bedava 2 işlrmci indir yazar tıkla ordan enbaştaki indirmeye tıkla iner 😉
B
battall ⭐ 18y
valla yeni at gelmezse wizardlar slota gidene kadar telef olur D:

inş sinir oluyo staflara 😄
T
Tengrİ ⭐ 19y
evet bilgilendirme için mavii ye bağlanıyoruz ne zaman gelecek acaba sro 😄
B
BlackQueen ⭐ 18y
nukerler son updatelerde(80 lvl - 110 lvl arası) aşırı güçsüz kaldı gerek attack gerekse kasma açısından çok zayıf ben şuan karakter açsam chinese kesinlikle int açmam onun yerine bow karakter açarım zaten nukerle aynı vuruyor.Bence joymax nuker karakterler üzerinde yogunlaşmalı wizardların 3 te 1 kadar damage yapabiliyorlar ve çok daha yavaş zaten chinese karaktelerlerin sayısı çok az eğer oyunda 2. mage karakter istiyorlarsa nukerleri gözden geçirmeleri gerekicek ileride 2 buildle hiç kasılmayacak ben sırf bu yüzden 99 lv nukerimi bıraktım

ben nukerlerin ezilceğini düşünmüyorum nukerin düzgün seti varsa akan sular durur
E
Exoria ⭐ 16y
SAat 3 oldu hala yayıda değl delireceğim^^
B
battall ⭐ 18y
nuker bitti artik senin ii setin warsa elbet karsinda ii seti olacak o armut toplamiyor ya
B
brkcbbr ⭐ 18y

Wizard çokkk dengesiz bir char tek atıyor tek yiyiyor nukerı seviyordum fakat oda çok güçsüz kaldı bnde bowum şuan 96lv 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: