Icerige atla
Extraloob

LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI

· 627 Replies · 42K views · Page 17 / 32
Replies
B
BlackQueen ⭐ 18y
joymaxtan nefret etmek için bir sebep daha adam akıllı saat verin ozaman 1 gün diyinde beklemesin millet ne o uzatma falan
R
reddwil54 ⭐ 16y
Legend V, Heroes of Alexandria bunlar ne ise yariyo.oyuna girmek icin bunlarimi indirmem lazim lutfen cvp
B
BlackQueen ⭐ 18y
evet yeni client i indircen hızlı iniyo ama hızlıysa netin ben 20 dk da çektim 900 kpbs ile
C
CPU ⭐ 18y
nukerlere attack skilli gelmiyor fire cold ve lightng e buff geliyor sadece.
B
brkcbbr ⭐ 18y
sorunu anlamadım ama silkroaddan en yeni sürümü indirmen lazım oynamak için.
I
Impossy ⭐ 17y
1 saate gelir mi ? Dota atalm bari yaf 😄
B
battall ⭐ 18y
Mangyangların çilesi başladı şimdiden galiba 😄 en çok nukerların skillerini merak ediyorum :D

110da nuker diye bisi kalmayacak bu mastter sorunu oldugu surece 😄 😈
M
magic329 ⭐ 18y
olymps daki git gel yapyr 😄 dc yiyr sanırım xD
B
BlackQueen ⭐ 18y
kardeş nukerde önemli olamlar silah yetenekleri nukeler sadece kasmak için ve plvl için iyi yoksa nuke atana kadar 50 kere knockback yersin
B
brkcbbr ⭐ 18y
nukerlere attack skilli gelmiyor fire cold ve lightng e buff geliyor sadece.

OO süper bn nukerlardan korkuyordum bu legendda 😎
ForEver Bow 🍺
T
Tengrİ ⭐ 19y
joymaxtan nefret etmek için bir sebep daha adam akıllı saat verin ozaman 1 gün diyinde beklemesin millet ne o uzatma falan

hemen yapılacak birşey mi adamlar gücünü ispat ettiler bir kere rollback i kac kişi unuttu 😎
B
BlackQueen ⭐ 18y
ya eğer ch lerin mastery si artmassa çok saçma olur avrupalılarla zar zor baş ediyolar zaten.
E
Exoria ⭐ 16y
Mastery 330 oluyor.
B
BlackQueen ⭐ 18y

hemen yapılacak birşey mi adamlar gücünü ispat ettiler bir kere rollback i kac kişi unuttu 8)

o roll backtede +5 80 asası basmıştım sonra sinirlendim geri alınınca 3 ay ara verdim 😜
B
brkcbbr ⭐ 18y
Sanırım artmıcak ama çok doru diyosun kardeş biz napcaz 110 bütün düzen yok olur şimdi zarzor dayanıyorum 96lv yim mastery 300/300
I
Impossy ⭐ 17y
Mastery 330 olcak çinlerin
R
reddwil54 ⭐ 16y
bu son surum silkroad int sitesinde indirme bolumundeki alexandre yazan surum mu
B
battall ⭐ 18y
kardeş nukerde önemli olamlar silah yetenekleri nukeler sadece kasmak için ve plvl için iyi yoksa nuke atana kadar 50 kere knockback yersin

oylede bi zaman gelecek sadece 2 sey build kalacak nukerler cold bicheon ,heulsal , bow birini sececek buda onlar icin kotu olacak ben bu yuzden 94 nuker cari birakdim
B
BlackQueen ⭐ 18y
kardeşim kendini ne diye yiyosun duyurularda var dl linki.
C
Cataclysm ⭐ 17y
Herşeyi Boşverin dua edinde at gelsin yav 😄 110 Lv ler 60 Lv ata vurmaz bile yanından geçerken ölür

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: