B BaZinGa ⭐ 18y 16 yil once #621 dressi aldım ama cok kaba duruyor, advenced ixirler de sox gibi yıldız var etrafında 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
0 0sse.mp3 ⭐ 18y 16 yil once #622 Arkadaşlar Advandec Elxsirlardan bende aldım ama + basamıyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Titanyum-X ⭐ 17y 16 yil once #623 haha 30dk daha girdi =D +30dk ekleyellim ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A apoli ⭐ 17y 16 yil once #624 off ya yeni plus gelmiş 34 gün iyimi daha dün 2 plus çekmiştim tövbe est.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrRebel ⭐ 16y 16 yil once #625 yaw bırı ss paylassın olduk meraktan daha ındırmedım kotam dolu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A apoli ⭐ 17y 16 yil once #626 millet elixir a yapmış satıyor ama 9d gördüm 10 olsa alırdım belki :d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NeDaGaia ⭐ 16y 16 yil once #627 Bu sbot ne zaman calısacak? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil