arklar ınanmayanınız olabılır gercekten bu download gelend v yı 20 dkkada ındırdım xD ınternetım 8 megapıt bı baktım 700 kb/sn de ındrıor costu netım cok mutluyum walla dırek ındı 1 sn de 1-2 mb artıor xD
LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI
· 627 Yanıt · 42K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 29 / 32
Yanıtlar
Yeni sw gelcekmi acaba :S
Ne acılmaz şeymiş be Nothing Else Matters ı öğrendim gitarda -.- Biraz daha acılmasın anotomisine giricem clasikle
İyiymiş.
Bende bende şu boşa geçen 6saatte elime alsaydım gitarı çalardım heralde bir-iki parça 😆
arklar ınanmayanınız olabılır gercekten bu download gelend v yı 20 dkkada ındırdım xD ınternetım 8 megapıt bı baktım 700 kb/sn de ındrıor costu netım cok mutluyum walla dırek ındı 1 sn de 1-2 mb artıor xD
niye inanmıyalım ben 11 dk da indirdim 🤤
Bende 3 saat yazdı :S ama şuan 5dk var 😄
aaaaaaaaaa ıslam ırkı dıe ındırdım oyunu:D ne zaman gelcek bu ırk yha bu arada bnm bıldım 13:00 basladı bakım 20:30 da bıtcek 7:30 saat surcek dıe bılgı aldım bu arada ıslammmm ırkııı neeee zamannn gelıoooreeeeee!!!.... suan gm yı saygı ıle anıyorum:D
Beyler Okul Kapanıncada Okulun Açılmasınıda Böyle Heycanla Bekliyormusunuz 😁
Onu bizde bilmiyoruz ama şimdi gelmeyeceği kesin Ksroda geldimi islam ırkı???
walla daha dorusu 15 dk da ınanmayan olur dıe 20 dk dıorum 😄
_
__KnowinG__
⭐ 17y
arkadaşlar sizin indirdiğiniz legend 5 i kurmaya calıstınızda hata veriyormu ?
daha kore serverinde yok arap ırkı bize bu zamanda geleceğini sanmam
hayr wermıor
açıldı galiba
Acıldı arkadaşlar.
Gerçekten acıldı 😄
Sro indiiiiiiiiiiiii ve herkes hata alıyorr
Valla indi sro servera geç gircem diye çıldırcaktım :DDDDDDDDDDD
Valla indi sro servera geç gircem diye çıldırcaktım :DDDDDDDDDDD
B
BlackQueen
⭐ 18y
açık
update mode 😎
acıldıııııııııııı:D::D zeusa gelın nıck PerfectLife
Açıldııııııııı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD WTS 15Dg Legend Ch Shield & 15Dg Legend Ch +7 Sword WTS 121 WİZARD BARD 14 DG LEGEND FULL SET FLAG 5/5 WHELSİZ STAF 15 DG LEGEND 12 Legend Spear & Legend Set