Gerçekten harika bir çalışma teşekkürler. Bu erken gelen ve pek fazla yenilik içermeyen ek yükseltmeyle joymax anca kışı çıkar. Nisan-Mayıs gibi daha büyük bir yükseltme beklemek yanlış olmaz.
kesinlikle doğru 😉
Gerçekten harika bir çalışma teşekkürler. Bu erken gelen ve pek fazla yenilik içermeyen ek yükseltmeyle joymax anca kışı çıkar. Nisan-Mayıs gibi daha büyük bir yükseltme beklemek yanlış olmaz.
Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?
bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba? 🙄
silkroadonline.nete gir sol üstte full client download var ona bas 1.170 clienti indir
bu oyunu bu yüzden seviyorum işte 😊 böle hiç beklenmedik updateler yapıyolar büyük bi update olcağını biliyodum ama bu updateyi hiç düşünmemiştim 😄Gerçekten harika bir çalışma teşekkürler. Bu erken gelen ve pek fazla yenilik içermeyen ek yükseltmeyle joymax anca kışı çıkar. Nisan-Mayıs gibi daha büyük bir yükseltme beklemek yanlış olmaz.
kesinlikle doğru ;)
Log in to write a reply.
Log In