Icerige atla
Extraloob

Legend 3 Plus Update Overview [LiNKLER EKLENDİ]

· 200 Replies · 26K views · Page 3 / 10
Replies
A
Absence ⭐ 19y
Vovvv saolasın haberimiz olmıycak sende olmasan 😄
K
krumper ⭐ 19y
hayrına biri link versin bulamadık nerden iniyor bu client sronun sitesinde bende hala 1.50 var nerden indiriyoruz bu clienti?
S
Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?

bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba? 🙄
_
süppo olmus 100 lvl kadar gusel bısey bence bu .... 😜 bu arada link verırsenız yada bılgılendırırsenız ındırebılırz....smdıden tesekkurler..
A
ahmetalc ⭐ 19y
paylaşım için teşekkürler ama indirmeye başladım diyen arkadaşlar linkleri paylaşabilir mi ? coming soon mesajı alıyorum bende
C
ChosenOne ⭐ 18y
😘
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Paylaşım için teşekkürler. çok yararlı bir bilgi oldu bu 👍
S
shneZee ⭐ 18y
yine 1gb falan galiba boyutu 😄
S
SaiJeva ⭐ 19y
Full Client Download seçeneğine tıkladığımda Coming Soon ibaresi geliyor önüme;ters giden bir şey mi var benden kaynaklı bir bilgisi olan var mi? ya da indirmeye başlayan arkadaşlarımdan link alabilir miyim?

bendede aynısını diyor ama bazıları indirmeye başladım yazmış nerden indiriyolar acaba? 🙄

silkroadonline.nete gir sol üstte full client download var ona bas 1.170 clienti indir
M
mumya307 ⭐ 19y
ben tıklıyom fakat sayfa açılmıyo :S
X
xellez ⭐ 19y
selam nerden nasıl indiriyoruz açıklama yaparsanız memnun oluruz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
coming soon...kısa bir süre sonra çıkackamış sağdan soldan lütfen indirmeyin !
M
mumya307 ⭐ 19y
saol bilgilendirme için

ayrıca biranz önce gelsede okcuların skılleri düzelse nebu saçma salak atıyo skılleri :S
K
Kai ⭐ 18y
Teşekkürler,Güzel Anlatım OlmuŞ
S
shneZee ⭐ 18y
coming soon...kısa bir süre sonra çıkackamış sağdan soldan lütfen indirmeyin !

Evet Okan Abi Kesinlikle katılıyorum Gaiada Bazı Arkadaşlar ordan burdan indiriyorum diyor:s
S
işte bu harika oldu lvl 100 gelmedi ama erken bir update geldi teşekkürler espio mucX.

100 LvL 2010 da gelecek diye duydum ve düşünceme göre 100 lvl ile birlikte islam haritası ve islam charları da gelecek.

Paylaşımın için çok teşekkürler espio.
G
garip_avci ⭐ 18y
paylaşımın çok güzel saolasın bende bunu nasıl çevircem diye düşünüyorum 😄
K
Kobe ⭐ 19y
bu kale savaşlarının mantığını bi türlü anlamadım
M
MrsRome ⭐ 18y
Mükemmel bir çalışma olmuş.Eline sağlık.
_
_Desmond_ ⭐ 19y
Gerçekten harika bir çalışma teşekkürler. Bu erken gelen ve pek fazla yenilik içermeyen ek yükseltmeyle joymax anca kışı çıkar. Nisan-Mayıs gibi daha büyük bir yükseltme beklemek yanlış olmaz.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: