Icerige atla
Extraloob

Legend 3 Plus Update Overview [LiNKLER EKLENDİ]

· 200 Yanıt · 26K görüntüleme
200 Yanıt
F
FoundeR ⭐ 18y
harika bi paylasim tesekkür ediyorum 😘
S
Souls ⭐ 18y
Oyun acıldı fakat haala eskisi gibi ne zaman gelecek acaba bu update. ?
E
Espio OP ⭐ 19y
2.Part Bandit Fortress eklendi.
Oyun acıldı fakat haala eskisi gibi ne zaman gelecek acaba bu update. ?

Tam tarih belirtilmemiş ancak bir kaç hafta sürer eklenmesi.
S
SaiJeva ⭐ 19y
ayın 16 sında serverler kapanacak oynadıgımız client iptal olacak yeni client indirmeniz gerekecek joymax yayınladı şimdiden indirin
S
Souls ⭐ 18y
Tamam tesekkurler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
işte bu harika oldu lvl 100 gelmedi ama erken bir update geldi teşekkürler espio mucX.
L
saolasın espia açıklama güsel
L
lollolxdxp ⭐ 18y
saol
E
Espio OP ⭐ 19y
Son part eklendi.
G
GodLeSs ⭐ 19y
sadece 1,70 incek dimi?
B
BlackQueen ⭐ 18y
950mb ayrıca ayın 16 sında geçiyoruz legend 3 plusa yani 2 hafta sonra salı (keşke bayram olsaydı :()
K
K_751 ⭐ 19y
ben indiirom 100 mb indi şimdiden saolasın paylasım için
furious
furious ⭐ 19y
😱
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Paylasim icin tesekürler
T
Tengrİ ⭐ 19y
işte bu harika oldu lvl 100 gelmedi ama erken bir update geldi teşekkürler espio mucX.

Ben demiştim bu yeni serverler boşuna gelmez joymax büyük ve yeni bir yenilik yapıcak diye:P
Bu arada hacım bize yeni fortnessten yeni goldlar geliyor sanırım iyi savaşmalıyız:D
L
Leet1 ⭐ 19y
Temiz bir anlatım olmuş teşekkürler 🍺
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ben demiştim bu yeni serverler boşuna gelmez joymax büyük ve yeni bir yenilik yapıcak diye:P
Bu arada hacım bize yeni fortnessten yeni goldlar geliyor sanırım iyi savaşmalıyız:D

goldların yakasından düş hacım artık biraz da bize kalsın bu yeni yeride destiny mi alacak offf 😄
L
Leet1 ⭐ 19y

goldların yakasından düş hacım artık biraz da bize kalsın bu yeni yeride destiny mi alacak offf :D

Bir ara Konseyi toplayalımda Taktik-strateji konuşalım Bandit'i almak lazım 😎
H
download linkleri ben mi göremiyorum yoksa gercekden yokmu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: