Beyler boşuna bütün serverlerde ilk 90 kim diye konuşmayın bütün serverlerin ilk 90 leveli Persia da Red_Poker adlı char dır.
Legend 3 > 80~90 < Your Lv...
· 120 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 6
Yanıtlar
T
thaemirhaeN_
⭐ 18y
Mercuryde 7 Tnae var 90 Şuan
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Millet 90 oldu ama full bot biz yarısı elle goturduk sonra bota bağladık şuan 87 %62,16 sorun yok 1 yılımız var rahat rahat 3 tane 90 yaparız
C
CheckPoint
⭐ 19y
Ben Olmaım Ama 89 Lwlim Ex 95 2 saate Fln Olurum 😄
Sadece benim tanıdığım 6 tane 90 lv. var Greece'de 😄
[F New]Solo Gitarist
- Resim Silinmiş.
Ya ben topic'i yeni gördüm Char şuan FULL FARM Setde yaptım bayaa oluyo yani Mars'da tanınan chardır..Serverin En iyi Glavierlerinden.. 88head yok olsa süper olcak bide 90chest üfff 😄 😁
Ya ben topic'i yeni gördüm Char şuan FULL FARM Setde yaptım bayaa oluyo yani Mars'da tanınan chardır..Serverin En iyi Glavierlerinden.. 88head yok olsa süper olcak bide 90chest üfff 😄 😁
Millet Silkle pot rpr itemleri alıo ne güzeL şehre uğramıo bile adam xD Full kasıo xDD
90'a kasan adamın o yöntemi kullanacağını sanmam ben..Server yeni açıldığında yaparlar onu genelde..
Beyler bnde zeus ta oynuyorum 50 lv im bitürlü kasılamıyorum parada yok allh rızası icin biriniz kasın bni adım _MeTe0r_ 😐 [download][/download]
ben 89 lv ım % 7 1 haftaya atlarım lv warıor hıc kasılmıor 😞
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
güzel topic olmuş. Ben olmam ya. Glavierlar yavaş kasıyor. Bir sürü full int varken strcilere kalmaz bu topic =)
nası yani şimdi glavierler zor mu kasıyor xD
en hızlı kasan o
robot gibi 😁
en yavaş kasan blader başkada yavaş kasan yok.
en sağlamıda blader 😜
ya git glaviemi hızlı kasıyormuş? şu oyunda nukerle bovcudan hızlı kasan yok . glavie gidicek mobun yanınada felanda. nuker çat çut durmadan vuruyo bovda uzaktan uzaktan yanına gitme derdi yok. blade 90 lvl de kinq atacklarıda öyle
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
huuuu modlar artık silin şu konuyu 1 aydır hava kirliliği yapıyor. 90 lvl geleli 1 yıl olacak. bu bölümün modlarıtatile çıktı galiba 😄
huuuu modlar artık silin şu konuyu 1 aydır hava kirliliği yapıyor. 90 lvl geleli 1 yıl olacak. bu bölümün modlarıtatile çıktı galiba :D
huuuu burdayız, konunun ne zararı var anlamadım 🤔
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
huuuu modlar artık silin şu konuyu 1 aydır hava kirliliği yapıyor. 90 lvl geleli 1 yıl olacak. bu bölümün modlarıtatile çıktı galiba :D
Hâlen 90 lvl olmayanlar var... İsteyen levelini burda belirtiyor. Hava kirliliği nerde?
>> Silkroad SS and Video 😉
Wizard en hızLısı Tartısmasız..^^
En Hızlısı Wizard Tartısmasız^^
bi ben ezik kalmışım:( venus amartrinbor
cok gusel
cok gusel
Y
youngster_burak
⭐ 18y
Güzel konu ama ilk sayfalarda mezarci dan başka char yok 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap