Icerige atla
Extraloob

Legend 4 > 90~100 < Your Lv...

· 253 Yanıt · 35K görüntüleme
S
SilenTT OP ⭐ 19y
Legend 4 geldigi için, 90 lv arkadaşlar biran önce lv atlamaya çalışıyorlar. Bu bölümde ise en iyi ve en hızlı lv atlayan arkadaşları bir araya getirmek ve Extroloob sitemizin en hızlı Exp. kasan Üyesini seçmek için böyle bir topiçte toplanmak istedim. Umarım herkez en kısa süre de 100 Lv olur. Ama bizim amaçımız en hızlıyı seçmek
Raydan Alıntı 🍿
253 Yanıt
T
Truth ⭐ 18y
Yarın 91 olucam direk 😄
S
SilenTT OP ⭐ 19y
İhşallah : )
L
Offf yaw exp daha 35 yeni 90 olmuştum :?
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
ßende 91 olucam 1dk 90 dan bi ss gelio 😄
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
ehem ehem 😄 yarın 91 ide koyarız medusadan sslerde yayınlarıq Allah izin werirse
L
- Resim Silinmiş.
ehem ehem 😄 yarın 91 ide koyarız medusadan sslerde yayınlarıq Allah izin werirse

Hacım o sp ne öyle bari biraz sp biriktirseydin de Medusa ya 91 lv skill ile dalardın :?
H
- Resim Silinmiş.

98 skilinin istedigi sp

- Resim Silinmiş.
S
SilenTT OP ⭐ 19y
Charım soyuldu 80 lvldi 😞 gizli yanıtı bişeyi yoktu.. Ama bu bana koydu hemen başlıcam ilk önce düzgün bir farm ardından 100 lvl e doğru gidicem... gaia mı gelsem diyorum ama farm a para vermek istemiyorum kendi charımla yaparım diye düşünüyorum. Ne yapsam ne etsem siz söyleyin 🍺
chine açarsam kesinlikle bow açıcam ama Eu açarsamda büyük ihtimal x-bow şimdilik tercihim Bow..
Windy
Windy ⭐ 19y
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
91 oldum ss cekmedim iyimi 😄
B
black23 ⭐ 18y
GÜSEL
B
black23 ⭐ 18y
Charım soyuldu 80 lvldi 😞 gizli yanıtı bişeyi yoktu.. Ama bu bana koydu hemen başlıcam ilk önce düzgün bir farm ardından 100 lvl e doğru gidicem... gaia mı gelsem diyorum ama farm a para vermek istemiyorum kendi charımla yaparım diye düşünüyorum. Ne yapsam ne etsem siz söyleyin 🍺
chine açarsam kesinlikle bow açıcam ama Eu açarsamda büyük ihtimal x-bow şimdilik tercihim Bow..

<Senin yapacağın en iyi şey çar satın almak.
T
Tengrİ ⭐ 19y
Plutoda ilk 91 olmanın gururu 😈

Girer girmez plus basmayı bile unuttuk ama neyse 😊

- Resim Silinmiş.
P
Prisoners ⭐ 18y
İsro çarımız yokki 90 olalım 😊 Şimdide Tüm 90~100 Lwl arasındakilere Hayırlı olsun.
P
91lvl %60 oldum yarın a 92 lvl inş.
O
ozgun1910 ⭐ 17y
Lwl atladığımda resim aLamadım Skıller 91 max yapacak kadar sp kastık o kadar xD
10 d iLk +5 SiLahımLa resim Koyayım Dedim 🤘 🤘
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Lwl atladığımda resim aLamadım Skıller 91 max yapacak kadar sp kastık o kadar xD

Çok Cix Olmuş 🍺 🍿
Hayırlı olsun!! Bize düşmez Bi Bow 👋
J
JbS ⭐ 17y

Çok Cix Olmuş 🍺 🍿
Hayırlı olsun!! Bize düşmez Bi Bow 👋

walla süpermiş
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ne zaman düşürdünüz yaaa :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: