Icerige atla
Extraloob

Legend 3 > 80~90 < Your Lv...

· 120 Yanıt · 21K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
M
Macro ⭐ 19y
Gece saat 1:56 Hercules SiLeNe 84 ChenZhen de lvl atlamaya çok yakın(mış)
O
oguzbuba ⭐ 19y
yokmu bi lv 84 ss si koyucak ya merak etttim:D
O
oguzbuba ⭐ 19y
yani 84 olmus felan diyosunzda partiden gorduyseniz partinin sssini çekinde görelim yaw
B
By_41_Lee ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Char bugda kaldı bi 8 9 saat oyuna giremedim.char oyunda diyodu ama kimse yokdu.. Yok şimdi 84'e merdiven dayamışdım 😁 😁 😁 ^^

Saturn
Full İnt
S/S
Bicheaon-Cold-Light
Name:Avatar
Guild Name:40_HaramileR
Grant Name:_HoLyRaGe_

Thx All ßß 😁 😁 😁
M
mehmet125 ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Char bugda kaldı bi 8 9 saat oyuna giremedim.char oyunda diyodu ama kimse yokdu.. Yok şimdi 84'e merdiven dayamışdım 😁 😁 😁 ^^

Saturn
Full İnt
S/S
Bicheaon-Cold-Light
Name:Avatar
Guild Name:40_HaramileR
Grant Name:_HoLyRaGe_

Thx All ßß 😁 😁 😁

Zaten 83 lvlsin 84 e merdiven dayamışsın yani.Edebiyat katili püff :?!
G
Gwaihir ⭐ 19y
merdiven dayamışta biraz uzun bi merdiven o yüzden öle demiştir bence. gerçi şimdi 84 olmuştur:D
T
Torquel ⭐ 19y
85 var olympustaydu galiba.Bi avrupalı.
Q
Quincey ⭐ 18y
romada 85 vardır benim eski guild başkanımın üstü full sosun en az +5 elindeki +9 sosun bow 😄 ve full kasıyo 7/24 silkle pre ve ticte almıştır bence o kasmıştır.
C
Creepy ⭐ 19y
Millet Silkle pot rpr itemleri alıo ne güzeL şehre uğramıo bile adam xD Full kasıo xDD
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Oda güzellll xD
I
cuma başladım şu an 82 yim bakalım yetişebilirmiyiz 😊 82 xbow
_
_BeYZaDe_ ⭐ 19y
85 lv IIo0oII Diabolis 85 Lv nuk_tr 84 lv :))
A
Aircon ⭐ 19y
harika ssler hll olsun walla 😊
B
By_41_Lee ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
T
Terry ⭐ 18y
İnt charları bilmem ama elinde 64+7 sun bow ile full str charlar 85 oldular 86 olmak üzereler =)
S
savatapo ⭐ 19y
Avatar hLL sana inş. 90 oLursun hemen 😆
A
Adige_Tr ⭐ 18y
Merhaba,Tüm Arkadaşlara Kolay Gelsin.

Legend 3 geldigi için, 80 lv arkadaşlar biran önce lv atlamaya çalışıyorlar. Bu bölümde ise en iyi ve en hızlı lv atlayan arkadaşları bir araya getirmek ve Extroloob sitemizin en hızlı Exp. kasan Üyesini seçmek için böyle bir topiçte toplanmak istedim. Umarım herkez en kısa süre de 90 Lv olur. Ama bizim amaçımız en hızlıyı seçmek 😄

Konuyla alakalı değil ama,Seni çok aylar önceden tanıyorum bn.tabi o playersen..zeus ilk açıldığın oynamıştım bende xD Adige_Tr diye sattım onu belki hatırlarsın.şimdi Herculesteyim 81 lvl bow çarım var neyse bazen orda olsaydım keşke diyorum..iyi forumlar xD
C
cLeF ⭐ 19y
4ever Farm ^^
O
Only4You_ ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

buqun botda yok element basıorm öle cekilmis foto -.- haftaya salı 88 olmayı 87%50 olmayı planlıyorum ^^ (en az)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: