KVPusu 16Eylül Perşembe günü Atv'de.
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
sonunda yaw su fragmanı 30 kere izledim heralde
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Bir fragman ancak bu kadar güzel olabilir. 🙏
U
Unforgiven
⭐ 17y
Fragmanı izlediğimde böyle saçmalık mı olur dedim, bugün kararım değişti. "Fragman haklı beyler, bölünüyoruz."
Fragmanı izlediğimde böyle saçmalık mı olur dedim, bugün kararım değişti. "Fragman haklı beyler, bölünüyoruz."
Neresi saçmaydı o fragmanın.Gerçekten paylaşıyorlar bizi.Buna bir dur dememiz gerek ama nasıl. sin:
U
Unforgiven
⭐ 17y
Neresi saçmaydı o fragmanın.Gerçekten paylaşıyorlar bizi.Buna bir dur dememiz gerek ama nasıl. sin:
Böyle bir lider bir daha uğramaz bu ülkeye. Hayatımda görmeyipte en çok sevdiğim insan. Kalbimizdesin ❤️

Temet Nosce
⭐ 17y
Böyle bir lider bir daha uğramaz bu ülkeye. Hayatımda görmeyipte en çok sevdiğim insan. Kalbimizdesin ❤️
:!!&%&! 😢
asalete bak yaaa agh aghhh hüzünleniyorum ülkeye böyle bir lider acilen lazım yaa 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap