Icerige atla
Extraloob

KVPusu 16Eylül Perşembe günü Atv'de.

· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme
8 Yanıt
B
Belarj ⭐ 17y
sonunda yaw su fragmanı 30 kere izledim heralde
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
A
Adith ⭐ 18y
Bir fragman ancak bu kadar güzel olabilir. 🙏
U
Unforgiven ⭐ 17y
Fragmanı izlediğimde böyle saçmalık mı olur dedim, bugün kararım değişti. "Fragman haklı beyler, bölünüyoruz."
A
Adith ⭐ 18y
Fragmanı izlediğimde böyle saçmalık mı olur dedim, bugün kararım değişti. "Fragman haklı beyler, bölünüyoruz."

Neresi saçmaydı o fragmanın.Gerçekten paylaşıyorlar bizi.Buna bir dur dememiz gerek ama nasıl. sin:
U
Unforgiven ⭐ 17y

Neresi saçmaydı o fragmanın.Gerçekten paylaşıyorlar bizi.Buna bir dur dememiz gerek ama nasıl. sin:

Böyle bir lider bir daha uğramaz bu ülkeye. Hayatımda görmeyipte en çok sevdiğim insan. Kalbimizdesin ❤️
Temet Nosce

Böyle bir lider bir daha uğramaz bu ülkeye. Hayatımda görmeyipte en çok sevdiğim insan. Kalbimizdesin ❤️

:!!&%&! 😢
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
asalete bak yaaa agh aghhh hüzünleniyorum ülkeye böyle bir lider acilen lazım yaa 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: