Icerige atla
Extraloob

26 Ekim Pazar günü saat 04.00’de saatler...

· 23 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
26 Ekim Pazar günü saat 04.00’de saatler bir saat geri alınacak.

📎 fft11_mf121988.Jpe

Bakanlar Kurulunun yaz saati uygulamasının sona erdirilmesiyle ilgili kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Yaz saati uygulamasına 30 Mart 2008 tarihinde geçilirken saatler 03.00’de bir saat ileri alınmıştı. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı da 26 Mart 2008 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.

Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, 30 Mart 2008 tarihinde saat 03.00’de saatlerin bir saat ileri alınarak 04.00’e getirilmesiyle başlarken, 26 Ekim Pazar günü saat 04.00’de 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.
Dosyalar (1)
23 Yanıt
M
Misproject ⭐ 19y
saol paylaşım için
F
F10diP| ⭐ 19y
bende ne zaman bu uygulama yapılıcak die düşünüyodum..demekki 26 ekimmiş ty so much extraloob 😜
K
KinqLee ⭐ 18y
hani vaz gecilmişti artık hep yaz saatinde kalıcaktık ne yaptıkları belli degil ya :x
T
TitusPullo ⭐ 19y
hani vaz gecilmişti artık hep yaz saatinde kalıcaktık ne yaptıkları belli degil ya :x

hiç duymamışım 😐
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y

Evet Bende Biliyorum Öyle Demişlerdi Ama Olmadı Galiba 🙄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

hiç duymamışım :|

bende duymuştum lakin şehir efsanesiymiş 🕵️
A
addIcFb ⭐ 19y

Aynen yaw böle güzeldi 🙄
K
KinqLee ⭐ 18y
böyle gayet güzeldi alısmıstık
R
Rhea ⭐ 19y
evet güzeldi bu saatte daha serviste olacam
S
SwitchBack ⭐ 19y
2010 tarihine doğru saatler artık geri yada ileri alınmayacak diye biliyorum ve mesai saatleri değişmeyecek. Kimi zaman karanlıkta işe gideceğiz kimi zaman hava aydınlanırken işten döneceğiz . 🙄
J
Journalist ⭐ 19y
ya ben şimdi Club'ü açmak için şimdiki saate göre 1saat geçmi açcam 1saat erkenmi 😁
S
SnowFlake ⭐ 18y
off okuldan karanlıkta dönücem -.-
C
ChrsNYC ⭐ 18y
ya ben şimdi Club'ü açmak için şimdiki saate göre 1saat geçmi açcam 1saat erkenmi 😁

usta saat 4de geri alıncakmış saatler yani sen normal aç kaparken 1 saat sora kaparsın 😄
D
Dexter ⭐ 19y
Böyle daha ii oldu artık yola çıkarken güneş yüzü görebilicem xD
J
Journalist ⭐ 19y
hort 😜

Yaz saati uygulaması, bu gece sona eriyor. Gece saat 04.00'de saatler bir saat geri alınacak.
Bakanlar Kurulunun yaz saati uygulamasının sona erdirilmesiyle ilgili kararı, 23 Ekim'de Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.
Yaz saati uygulamasına 30 Mart 2008 tarihinde geçilirken saatler 03.00'de bir saat ileri alınmıştı. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı da 26 Mart 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.
Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, 30 Mart 2008 tarihinde saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınarak 04.00'e getirilmesiyle başlarken, bu gece saat 04.00'de 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.
B
Buura ⭐ 19y
Off bu işlerden hiç anlamıyorum 😄
A
anıl__ ⭐ 18y
Paylaşım İçin Sağol
A
addIcFb ⭐ 19y
Böyle daha ii oldu artık yola çıkarken güneş yüzü görebilicem xD

+1 😁

Ama Yınede kötü Oldu 🙄
R